Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En stor takk til samarbeidspartnerne!  En stor takk til samarbeidspartnerne!
Publisert: 01.05.2020
Eidsvold Turn Fotball er takknemlige for at vi har så mange gode og trofaste samarbeidspartnere! Særlig i disse dager kommer deres bidrag svært godt med.
 
Eidsvold Turn Fotball ønsker å takke alle våre samarbeidspartnere! Støtten har betydd uendelig mye i en årrekke, mange av partnerne har vært med oss så lenge man kan huske, og særlig i disse dager med svært begrensede inntekter er deres bidrag uvurderlig. Som samarbeidspartner i Turn er du med på å legge til rette for stor aktivitet for gutter og jenter i alle aldre i bygdas største idrettslag - hele året.
 
Eidsvold Turn ønsker også å samle samarbeidspartnerne flere ganger i året slik at disse kan skape relasjoner og samarbeide seg imellom i et nettverk. Før jul arrangerte klubben en julelunsj der rundt 40 personer møtte opp for å høre på innlegg fra blant andre markedansvarlig Karina Furnæs Martinsen, trener Joakim Dragsten og kommunikasjonsrådgiver i OBOS, Eddie Christopher Thomas.

Har du lyst til å bli en del av Turns sponsornettverk? Ta kontakt med Karina Furnæs Martinsen på 92296217 eller karina@etf-fotball.no!  
 
Samarbeidspartnerne sørger også for at du som Eidsvold Turn-medlem får en rekke fordeler. Les om dem her!