Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fordeler for deg som medlem

 Fordeler for deg som medlem

Hvordan støtte Eidsvold Turn Fotball og samtidig få fordeler av det selv?

 
Eidsvold Turn Fotball har flere samarbeidspartnere du kan dra nytte av som medlem. Hos noen får du rabatter, og hos andre støtter du klubben direkte ved kjøp, bli med å støtt klubben du også!

Øvrige samarbeidspartnere som støtter klubben finner du her 

 


Unisport er klubbens leverandør av vårt Nike- klubbtøy!
All medlemsrabatt på klubbtøy ligger inne i nettbutikken.
Klubben har også 10% rabatt på hele nettbutikken til Unisport ved bruk av medlemskode:
ETFMEDLEM2023 
 
                                                                         
 
 
Eidsvoll Shellstasjon har vært en av våre lojale samarbeidspartnere i mange år. 
Dette er en god, gammeldags bensinstasjon med servicehall vaskehall og dekkservice.  
Skal du fylle drivstoff er Eidsvoll Shellstasjon stedet, fyller man på 
pumpe 5 går 8 øre pr.liter direkte til klubben.
Dette er en viktig avtale for oss som driver breddeklubb og vi setter stor pris på alle som fyller der. 
De har også matservering, blant annet baguetter, hamburgere, matpakker og mer.  
Som medlem i Eidsvold Turn Fotball får du også
15 prosent på all mat (ikke bakevarer) og softis. 
 HUSK! Oppgi Eidsvold Turn-avtalen når du betaler 
 
Eidsvoll Trafikkskole er Eidsvolls eldste trafikkskole. De har to avdelinger, en i Eidsvoll og en på Råholt (hvor kontoret holder til). Hvert år har de ca. 600 elever som fullfører opplæringen. De tilbyr opplæring i alle lette førerkortklasser samt trafikalt grunnkurs. EidsvollTrafikkskole hjelper oss med å få spillere i klubben på trafikalt grunnkurs uten at det krasjer med treninger, skole ect. De skreddersyr trafikale grunnkurs for spillere i klubben, og det setter vi, spillerne og foreldre stor pris på. 
 
 
 
Mc Donalds Nebbenes åpnet 13 august 2020. Her er vi så heldige å ha vår egen Eidsvold Turn Meny. Denne ligger på lokale tilbud på bestillingsskjermen. Ved kjøp av ETF meny får Eidsvold Turn Fotball cashback!!
 


Grasrotandelen ble lansert 1.mars 2009, og er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Denne ordningen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske flax-lodd og Belago. Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasmottaker ved å trykke på bildet over teksten og velge "tilknytt", eller søke opp Eidsvold Turnforening Fotball på Norsk Tipping sine sider. AD Dekor er et skilt og dekorfirma som holder til på Skedsmokorset mellom Oslo og Gardermoen.
Det primære forretningsområdet er å profilere bedrifter med behov for profilering av bygninger, butikker, kjøretøy og stillestående materiell. Eidsvold Turn Fotball bruker AD Dekor på skiltprofilering til samarbeidspartnere, beachflag til cuper o.l, og mye mer. De har gode priser og har kort leveringstid, samtidig så jobber det profesjonelle folk der som yter god service. På alle skilt, banner, beachflag o.l samarbeidspartnere og medlemmer bestiller hos AD Dekor får Eidsvold Turn Fotball en kickback per enhet.
 
 
 

Vi er glade for å dele en spennende nyhet som vil bidra til å styrke økonomien i klubben vår. Vi lanserer nå i samarbeid med Synergy en nettbutikk der klubben får inntekter av alle kjøp medlemmer og andre gjør. Dette er en fantastisk måte å støtte klubben på samtidig som man får produkter av topp kvalitet. I Eidsvold Turns nettbutikk finner du et bredt utvalg av produkter innen sports ernæring, helse og velvære. Hva gjør dette så spesielt? Hver gang du og andre handler hos oss bidrar du direkte til vår klubb og våre aktiviteter. Inntektene går blant annet til å opprettholde og forbedre tilbudet vi har til ungdom i vårt nærmiljø i dag. 

Eidsvold Turn vil i hovedsak fokusere på sports ernæring, anført av produktene e9 og ProArgi9+ i tillegg til dine daglige vitamin behov som omega3, multivitamin med mer.