Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klubbens visjon

Eidsvold Turn Fotball skal være en klubb å være stolt av!
 
I 2010 feiret Eidsvold Turn 100 år. Spørsmålet før femårsplanen var derfor: Hvor ønsker klubben å være i årene fremover? Skal man fortsette å være en klubb midt på treet i 2. divisjon eller sikte mot noe større? Det ble en liten nedtur etter nedrykket til 3.divisjon for sesongen 2011. Dette ser vi positivt på, nå har vi som klubb mulighet til å bygge opp et nytt lag med unge lovende spillere fra egne rekker!

- Vi står bedre rustet på lenge, men det er viktig at alle drar lasset sammen. Vi ønsker oss et bedre og tettere samarbeid med næringslivet samtidig som vi må etablere nye og bedre konsepter for dugnader, lotterier og arrangementer.

Målene fremover er fortsatt å ha en sunn og trygg økonomi, ha en sterk og synlig lederstyring, tydelige målsettinger, få med hele fotballfamilien, bli det største kulturbegrepet i Eidsvoll, samarbeide med "alle" og ha et anlegg i norgestoppen.

- Vi har et mål om å være best på spillerutvikling på Romerike. For å nå de sportslige målene vi setter oss må vi ha gode treningsforhold, gode trenere, gode ledere, god spillerutvikler og gode spillere.
 
- en fotballklubb med mål og visjoner!