Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med ønske om en riktig god jul!  Med ønske om en riktig god jul!
Publisert: 23.12.2022
Nok et innholdsrikt fotballår på Myhrer er over, og Eidsvold Turn Fotball ønsker å takke alle våre støttespillere, samarbeidspartnere og fotballvenner med ønske om en riktig god jul!
 
Først til alle våre uvurderlige frivillige: Tusen takk for at dere stiller opp for klubben vår! Og til våre like uvurderlige samarbeidspartnere: Tusen takk til dere alle for et veldig godt samarbeid også i 2022! Vi fikk endelig gjennomført en tilnærmet normal sesong med mye aktivitet etter flere år med pandemi og alle inngripende restriksjoner dette medførte for store og små på Myhrer.
 
Alle lag fikk gjennomført full serie og det ble arrangert kick off for hele klubben i mai. Cupene var også tilbake, og det ble arrangert to egne cuper for yngre lag. Cupene ble noe redusert med litt færre lag enn normalt, men arrangementene ble som vanlig meget godt gjennomført. I yngres avdeling ble «Fotball for alle», med redusert avgift, videreført for lag til og med 10 år. Dette har bidratt til større aktivitet med stor økning av spillere på både jente- og guttesiden.

Fotballskoler har blitt gjennomført og vår egen idretts-SFO har blitt fulltegnet med 50 barn i alderen 6 til 12 år. Det er vi stolte av! For de litt eldre har vi sett resultater av god spillerutvikling. G13 har vist stor fremgang og en voksende spillergruppe. G14 vant 2. divisjon og G19 hadde en meget god debutsesong i Interkrets-serien. A-laget fikk en trøblete sesong og er tilbake i 3. divisjon, men et lite lyspunkt var likevel 3. runde i cupen hvor vi spilte jevnt med Molde i 80 minutter.
 
Veterangjengen har holdt det gående nesten hver mandag gjennom hele året! Den herlige gjengen gjør en kjempejobb på og rundt anlegget og holder Myhrer i orden hele året. All aktivitet i klubben er avhengig av frivillige, så en stor takk til alle dere som stiller opp. Vi setter stor pris på jobben dere gjør for klubben vår!
 
Vi ønsker å takke alle dere samarbeidspartnere spesielt da også 2022 ble et litt spesielt år. Nå er vi godt i gang med planleggingen av 2023, og det er veldig gledelig at alle våre samarbeidspartnere blir med videre! Vi tar dette som et tegn på at jobben vi gjør også er viktig for dere, og at dere ser nytten av jobben vi gjør på Myhrer. 

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!