Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Nå har Turn blitt Kvalitetsklubb!  Nå har Turn blitt Kvalitetsklubb!
Publisert: 09.12.2020
Etter god og systematisk jobbing over tid fikk Eidsvold Turn Fotball denne uka endelig beviset på at de nå er Kvalitetsklubb! Det betyr et løft på mange plan på Myhrer!

- Det å få på plass kompetanse og personer i ulike roller, har tatt litt tid i prosessen, men nå har vi fått alt på plass. Vi har også fått systematisert og fordelt oppgavene på flere personer i Eidsvold Turn, fremfor at de skal være på noen få. Det er bra og vil komme godt med for hele klubben på sikt, sier styremedlem Bernt Kristiansen.

Han har vært ansvarlig for prosessen i Eidsvold Turn Fotball hele veien. I tillegg til resten av styret på Myhrer har også Siv Søgnen og Ruth Dalbo vært med og bidratt fra starten og spilt en viktig rolle på vei mot det endelige beviset. Målet er å få mer kompetanse inn i klubben i tillegg til å ha rutinebeskrivelser og bedre struktur i alt av arbeidet som gjøres i og rundt Eidsvold Turn.

Kvalitetsklubb betyr kort fortalt en forenkling av hele klubbdriften der en rekke faktorer spiller inn og en rekke kriterier må oppfylles for å nå opp. I Kvalitetsklubb nivå 1 handler det om å utvikle tydelige verdier og tankesett, øke kompetansen i organisasjonen og etbalere tydelige strukturerer for å heve nivået på alt som gjennomføres av aktivitet på alle nivåer.

- En klubb med lange og stolte tradisjoner, Eidsvold Turn, mottok beviset på at klubben har blitt Kvalitetsklubb. Vi gratulerer Eidsvold Turn så mye som Kvalitetsklubb! skriver NFF Akershus.

Her kan du lese mer om Kvalitetsklubb på NFFs hjemmesider!