Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nå kan du spille eFotball med Turn!  Nå kan du spille eFotball med Turn!
Publisert: 05.11.2020
Er du 14 år eller eldre, liker å spille FIFA og kan tenke deg å konkurrere med og mot kompiser i Eidsvoll? Da er Eidsvold Turns nystartede eFotball-gruppe midt i blinken for deg!
 
Eidsvold Turn ønsker å satse på eFotball framover med nytt utstyr og tilretteleggelse for spill og konkurranser på Myhrer. Allerede mot slutten av neste uke vil det bli arrangert klubbmesterskap i FIFA21 der alle som fyller 14 ila 2020 eller eldre delta! Det vil bli arrangert en egen turnering senere for de yngre. Du kan tilhøre en annen klubb eller idrettslag, men må også være medlem i Eidsvold Turn for å bli med, og det koster 100 kroner å delta. Det er mulig å delta både i singel og to mot to-konkurranser.
 
Ønsker du å melde deg på i klubbturneringen kontakter du Sondre Rustad Rudi på 90260431 med navn og fødselsdato innen mandag 9. november! Turn-spilleren er ansvarlig for satsingen sammen med Ruben Davidsen. NFF har satset på digital fotball i en periode allerede og kommer nå med et nytt turneringskonsept for topp og bredde med lokale turneringer, KM, regionalt sluttspill og nasjonalt sluttspill på Ullevaal.
 
Eidsvold Turn er nå er registrert som eFotballklubb hos NFF og er påmeldt til NM sammen med Lørenskog, Fet, Nannestad, LSK, Bjerke og Kløfta fra Romerike.