Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Synergy nettbutikk

Vi er glade for å dele en spennende nyhet som vil bidra til å styrke økonomien i klubben vår. Vi lanserer nå i samarbeid med Synergy en nettbutikk der klubben får inntekter av alle kjøp medlemmer og andre gjør. Dette er en fantastisk måte å støtte klubben på samtidig som man får produkter av topp kvalitet.

Hva og hvem er Synergy?                                                                                                                                                                                                 

Synergy er et anerkjent og visjonært selskap som i over 20 år har produsert og tilbudt innovative og vitenskapelig baserte helsekostprodukter og helseløsninger til store deler av verden, blant annet ved Nobelprisvinnende forskning. Synergy Wordwide er eid av selskapet Nature Sunshine, som har som ambisiøst mål å forandre verden!

Om Synergy: (hentet fra Synergys nettsider)
«Synergy WorldWide ble grunnlagt med en tanke om å forandre liv ved hjelp av innovative helseløsninger. Vitenskapsbaserte kosttilskudd og vitaminsammensetninger lagd av de ypperste ingredienser. I mer enn 20 år har vi holdt på med nettopp det – og slik har vi hjulpet millioner av mennesker over hele verden. Målet vårt er at sinnet, kroppen og sjelen skal fungere sammen i perfekt harmoni. Vi fokuserer på å forsyne mennesker med virkningsfulle og potente produkter som bidrar til å øke prestasjoner.
»

Synergy er også veldig fokusert på å være et bærekraftig selskap med et sterkt miljøfokus. 

I Eidsvold Turns nettbutikk finner du et bredt utvalg av produkter innen sports ernæring, helse og velvære. 

Hva gjør dette så spesielt? Hver gang du og andre handler hos oss bidrar du direkte til vår klubb og våre aktiviteter. Inntektene går blant annet til å opprettholde og forbedre tilbudet vi har til ungdom i vårt nærmiljø i dag.
 
Eidsvold Turn vil i hovedsak fokusere på sports ernæring, anført av produktene e9 og ProArgi9+ i tillegg til dine daglige vitamin behov som omega3, multivitamin med mer. 
 
 
Besøk nettbutikken og støtt klubben.  
 
 
 
 
 
INFO OM PRODUKTER:
 
 

e9 er en sportsdrikk/energidrikk som består av l-arginin og en blanding av B12- og B6-vitamin, riboflavin, tiamin og pantotensyre, som alle bidrar til normal, energigivende forbrenning. Blandingen inneholder også naturlige koffeinkilder, inkludert guarana-frø og maté-ekstrakt og har en smak av pina colada. Mer om e9 herProArgi-9+ forsyner kroppen med næringsstoffer som bidrar til hjerte- og karhelse og er basert på nobelprisvinnende forskning på l-arginin.–ProArgi-9+ er et populært valg for deg som driver med utholdenhetsidrett og deg som er ute etter å forbedre hjerte- og karhelsen din. Produktet inneholder optimale nivåer av l-arginin, l-sitrullin, vitamin C, vitamin D3, vitamin K, vitamin B6 og vitamin B12. Mer om ProArgi-9+ her