Kvam leder veteranene videre  Kvam leder veteranene videre
Publisert: 09.04.2018
Under årsmøtet i Eidsvold Turn Veteran nylig ble det klart at Odd Arne Kvam tar gjenvalg som leder. Alf Kjensli og Willy Otten er nykommere i styret for 2018-sesongen.
 
Eidsvold Turns veterangruppe er en velfungerende og meget viktig ressurs for hele klubben. Veteranene har i flere år lagt ned en stor innsats på Myhrer der de bidrar til å holde det svære anlegget i orden og ikke minst utbedre fasilitetene. Veteranene avholdt nylig sitt årsmøte der leder Odd Arne Kvam åpnet med å ønske velkommen. Det ble ikke framsatt noen merknader hverken til innkallingen eller sakslista.
 
Kvam ble valgt til møteleder og Vidar Nyland sekretær. Både årsberetningen og regnskapet ble enstemmig vedtatt. Valgkomiteen har bestått av Kjell Ivar Bjørn og Odd Arne Galaasen. Deres innstilling ble enstemmig vedtatt. Det betyr at Odd Arne Kvam tar gjenvalg som leder, Rolf Gunnar Larsen tar gjenvalg som nestleder, Alf Kjensli kommer inn som kasserer, Egil Ramdal tar gjenvalg som sekretær og Willy Otten kommer inn som styremedlem. Arne Nesse fikk blomster som takk for sin innsats i styret.
 
Google Translate
select