Kvam og Mollatt med videre!  Kvam og Mollatt med videre!
Publisert: 13.12.2019
Teamet som hadde hovedansvaret i opprykkssesongen blir å se på benken også i 2020! Det er klart etter at både Anders Kvam og Jacob Mollatt har signert nye avtaler med Turn.
 
Eidsvold Turn-trener Joakim Dragsten forlenget sin kontrakt allerede sommeren 2018 og har lenge vært klar for 2020-sesongen på Myhrer. Nå er det klart at han får med seg sine nærmeste støttespillere også neste år da både Anders Kvam og Jacob Mollatt har signert nye kontrakter med Turn! Kvam går dermed løs på sin andre sesong på Myhrer mens Mollatt har vært med siden våren 2018.
 
Assistent Kvam har tidligere vært med på å lede Holmen fra 4. til 2. divisjon, og jobbet som speider for Vålerenga før han i januar i fjor ble klar for Turn. En som faktisk er enda mer glad i å pendle til Eidsvoll er Lillehammer-bosatte Mollatt der han siden i sommer har jobbet som osteopat på klinikken Stokke & Weng. I Turn har han ansvaret for det medisinske, all fysisk trening og belastningsstyring.
 
- Det er veldig gledelig at vi kan jobbe videre med kontinuitet i trenerteamet kommende sesong! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at både Anders og Jacob vil være med tross lang reisevei på begge to. Anders kom inn før 2019-sesongen med mye erfaring fra nivået, og komplimenterer meg på en meget god måte. Jacob har faktisk vært med meg i alle klubbene jeg har vært i. Jobben han gjør med fysisk trening, behandling og oppfølging av skadde spillere er uvurderlig. Jeg gleder meg til ny sesong med resten av teamet, sier Dragsten til Eidsvold Turn På Nett.
 
 
Anders Kvam (fra venstre), Joakim Dragsten og Jacob Mollatt på benken i cupkampen mot Vålerenga på Myhrer
 
Google Translate
select