Lå under to ganger og vant!  Lå under to ganger og vant!
Publisert: 28.09.2017
Eidsvold Turn-damene har hatt et godt tak på Borgen i år. I den første kampen i år vant Turn 2-0 - den andre endte med 3-0-seier. Nå møttes lagene igjen på Nordkisa stadion.
 
Borgen var ute etter å snu den statistikken, gikk hardt ut og tok ledelsen allerede etter seks minutter. Utligningen kom etter snaue halvtimen etter en stuss fra Helene Jensen til Silje Trandum Otten som scoret fra skrå vinkel. Resten av omgangen var ganske jevnspilt med sjanser til begge lag.

Etter hvilen tok Borgen på ny ledelsen. Kvarteret senere la Frida Kristengård inn til Charlotte Elfstedt som upresset nikket ballen i mål. Omtrent rett fra avspark vant Turn tilbake ballen og Kristengård la inn i feltet. Borgen forsøkte å klarere, men ballen havnet hos Turn-kaptein Jorun Waaler som scoret. Dermed var snuoperasjonen komplett!
 
Denne uken er det spillefri for Turn-damene som har igjen to hjemmekamper før serien er ferdig for i år. Den første av dem spilles på Eidsvollhallen kunstgress tirsdag 3. oktober klokka 20.15 mot serieleder Fjellhamar.

Borgen - Eidsvold Turn  2-3 (1-1)
Nordkisa stadion
 
1-0 6 min:
1-1 28 min: Silje Trandum Otten
2-1 53 min: 
2-2 67 min: Charlotte Elfstedt
2-3 68 min: Jorun Waaler 
 
Tilskuere: 35 
 
 
Eidsvold Turns lag:
Stine Krosnæs
Helene Jensen
Thea Wolden
Veronica Sletta
Susann Lien
June Botner
Frida Martinsen Kristengård
Charlotte Elfstedt
Frøydis Waaler
Kristine Finneide
Jorunn Waaler
Madelen Stenberg
Stine Svendsen
Silje Otten
Anniken Smedsrud
Tina Johansen 

Google Translate
select