Lå under to ganger og vant!  Lå under to ganger og vant!
Publisert: 24.06.2017
Eidsvold Turns damelag gjestet Fjellhamar i siste kamp før sommerferien. Hjemmelaget lå på andreplass á poeng med Aurskog-Høland. Eidsvold Turn hadde inntatt fjerdeplassen fem poeng bak Fjellhamar.
 
Fjellhamar startet best og var frempå flere ganger i begynnelsen av kampen. De gikk også opp i ledelsen etter et kvarters spill. Deretter ble det noe mer jevnspilt, og kanskje en liten Turn-dominans. Utlikningen kom etter omtrent 25 minutter da et perfekt slått gjennomspill ble omsatt i en scoring av Silje Otten. Turn-damene hadde flere gode forsøk mot Fjellhamar-målet - blant annet et skudd i tverrliggeren fra Charlotte Elfstedt.
 
Fjellhamar tok på ny ledelsen på et langt frispark som ble plassert helt oppunder tverrliggeren midtveis i andre omgang, men Turn ga aldri opp og fortsatte å skape sjanser.  Jorun Waaler skapte balanse i regnskapet med fine prestasjoner som endte med en scoring. Søsteren til Jorun, Frøydis, skulle heller ikke være noe dårligere. På en retur satte hun ballen sikkert i mål og Turn var for første gang i kampen i ledelsen. Dette sto seg helt ut, og Turn tok med seg alle poengene hjem til Eidsvoll!
 
Nå venter noen rolige treningsøkter før det blir sommerferie med egentrening.
 
 
 
Tina Johansen, Charlotte Elfstedt og Marianne Christiansen holder unna mot Fjellhamar

 
Denne gjengen tar en velfortjent sommerferie. God sommer fra oss alle! 
 
 
Google Translate
select