Langtur og årets andre gresskamp!  Langtur og årets andre gresskamp!
Publisert: 15.09.2017
Det er selvsagt historisk i Eidsvold Turn-sammenheng at man må godt ut i september for å finne årets andre kamp på gress. Lørdag reiser eidsvollingene til Tynset og Nytrømoen.
 
Siden Eidsvold Turn denne sesongen har spilt hjemmekampene på Eidsvollhallen kunstgress har det blitt kun én gresskamp så langt i sesongen. Lørdag kommer nummer to da Turn gjester Nytrømoen og Tynset for første gang siden 1999. Den gang endte matchen 2-1 til Turn som berget plassen i 2. divisjon etter smått utrolige åtte strake opp- og nedrykk! Vårens kamp på Eidsvoll endte med 3-0-seier til Turn.
 
- Etter min mening er Eidsvold Turn det klart beste laget vi har møtt i år. Vi gjorde en ganske bra kamp på bortebane i vår, men var sjanseløse og tapte 0-3. Jeg tror personlig at de rykker opp til slutt, men vi gjerne sette en stopper for det. Vi har vært gode hjemme i hele år. Forsvaret har vært bunnsolide, men vi har også kantspillere som jobber bra defensivt, en aggressiv midtbane og en trygg keeper. Den siste tiden har vi fått gode relasjoner og spillere som er i bedre slag enn sist vi møtte Turn, sier Tynset-trener Mats Lund til retten.no, som også sender lørdagens kamp.
 
Det er et av avdelingens formlag Turn møter lørdag. Etter ferien har Tynset vunnet fire av seks kamper, og nummer fem kunne kommet sist runde da Raufoss 2 utliknet på overtid. Hjemme på Nytrømoen har laget sju seirer, kun to tap og solide åtte baklengsmål. Det er derfor liten tvil om at det blir en meget tøff test for Turn-troppen lørdag som må klare seg uten suspenderte Stian Teksum og Joakim Madsen. Johan Kolbjørnsrud derimot er tilbake etter å ha stått over sist. 
  
Google Translate
select