Ledige plasser på idretts-SFO!  Ledige plasser på idretts-SFO!
Publisert: 24.07.2018
Skolestarten nærmer seg i Eidsvoll, og det er på tide å minne om at det finnes ledige plasser på Telenor Xtra idretts-SFO i regi av Eidsvold Turn Fotball fra 1. august!
 
Telenor Xtra idretts-SFO har vært et populært tiltak i Eidsvoll de siste årene. Nok et semester nærmer seg i kommunen, og det finnes noen ledige plasser fra oppstarten 1. august! Først til mølla-prinsippet gjelder så her lønner det seg å være raskt ute. Idretts-SFO i regi av Eidsvold Turn Fotball skiller seg ut fra andre liknende tiltak med organisert idrett i form av ulike typer idretter hver eneste dag pluss leksehjelp fire dager i uka der målet der en variert og aktiv hverdag for barna.
 
Den eneste forutsetningen er at man ønsker å delta og gjør så godt man kan. Man ser også på muligheten for å danne en egen jentegruppe denne høsten, men da er man avhengig av å få med nok jenter. Tilbudet gjelder for alle fra 1. til 6. klasse. Tiltaket har base på Myhrer, men disponerer Eidsvollhallen to dager i uka. Turn stiller med transportordning fra både Ås og Vilberg, det serveres to varme måltider i uka pluss brødmat øvrige dager og det sendes ut aktivitetsplaner for hver måned med bred oversikt over alt fra aktivitetene til måltider slik at også foreldrene kan følge med og planlegge.
 
 
 
 
 
 
 
 
Google Translate
select