Lyn-kampen spilles ikke på Myhrer  Lyn-kampen spilles ikke på Myhrer
Publisert: 08.08.2017
Det er grønt på Myhrer stadion og anlegget kommer stadig nærmere ferdigstillelse, men Lyn-kampen førstkommende lørdag kommer for tidlig. Den spilles derfor på Eidsvollhallen kunstgress.
 
Eidsvold Turn Fotball har besluttet at 3. divisjonskampen mot Lyn lørdag 12. august ikke spilles på Myhrer stadion, men på kunstgressbanen ved Eidsvollhallen der Turn har holdt til hele sesongen. Kampstart er klokka 15. Man hadde håpet å få Myhrer klart til Lyn kommer på besøk, men anlegget er først og fremst fortsatt en byggeplass og ikke et egnet sted for å ta imot motstander og begge lags supportere allerede denne helgen.
 
Den gamle storheten Lyn står med imponerende ti strake seirer og har målforskjell opp til serieleder Stabæk 2 med én kamp mindre spilt. Mandag slo de Raufoss 2 1-0 hjemme på Bislett, men og lørdag møter de et lag med ni kamper på rad uten tap. I vårkampen i Oslo utliknet Turn meget fortjent like før slutt før Lyn avgjorde på overtid. Lørdag er det klart for ny toppkamp på Eidsvollhallen kunstgress klokka 15! Bastionen setter opp buss fra hovedstaden - her blir det mye folk!
 
 
Slik ser det ut på Myhrer stadion tirsdag formiddag 
 
 
 
 
Turn jubler for mål mot Valdres på Eidsvollhallen kunstgress - der spilles også kampen mot Lyn 
 
Google Translate
select