Møter laget som sist slo Turn  Møter laget som sist slo Turn
Publisert: 01.09.2017
20. mai er sist Eidsvold Turn tapte en fotballkamp. Den gang vant Frigg 3-2 på Eidsvoll i en merkelig kamp der Turn var centimetre fra en sterk opphenting flere ganger i sluttminuttene.
 
Siden 20. mai har Eidsvold Turn vunnet 11 kamper og spilt én uavgjort. Nå møter Turn igjen laget som sist sørget for null poeng - Oslo-laget Frigg. Tre dager etter nasjonaldagen vant de 3-2 på Eidsvoll i en snodig fotballkamp. Frigg var effektive og ledet 3-0 før Turn våknet og reduserte to ganger. I sluttminuttene misbrukte eidsvollingene flere enorme sjanser i det som er sesongens eneste hjemmetap.
 
Det ble en skikkelig slitekamp, men forrige helg kom nummer 12 på rad uten tap da fysiske Lillehammer ble slått 2-1 på Eidsvoll. Lørdag tar Turn-troppen turen til Oslo og Tørteberg kunstgress der det er kampstart allerede klokka 13. I Turn-troppen er Jonatan Teigland tilbake fra karantene sist mens det denne gang er Stian Teksum som må sone for tre gule kort. Resten av stallen er klare for kamp!
 
Frigg har et svært høyt toppnivå, men manglende stabilitet må ta skylden for femteplassen. Laget svinger veldig både i prestasjoner og resultater - noe en sterk borteseier over Korsvoll og 1-4-tap mot Raufoss 2 de siste ukene beviser. Også startelleveren varierer en del hos Frigg, men laget har en bred tropp som ønsker å spille flott angrepsfotball på hjemmebane. Dette blir en tøff og spennende utfordring for Turn! 

Google Translate
select