Møter LSKs unggutter innendørs  Møter LSKs unggutter innendørs
Publisert: 08.03.2018
Eidsvold Turn spiller vinterens femte treningskamp fredag når LSK 2 venter under tak i LSK-hallen. Kampen skulle opprinnelig vært avviklet på Eidsvoll lørdag, men er flyttet.
 
I en periode der nedbør og temperatur skapte store utfordringer for gjennomføringen av trening og kamper både fysisk og underlagsmessig bestemte Eidsvold Turn for å flytte kampene mot Kjelsås og LSK 2 innendørs for å sikre perfekte forhold. Hjemmekampen mot Lillestrøms unggutter ble derfor til en bortekamp som nå avvikles i LSK-hallen fredag klokka 20. Det blir dermed en sen kveld i storhallen bak Åråsen for andre helg på rad for Turn-gjengen.
 
Turn leverte en grei forestilling mot Kjelsås sist, men tapte 2-0 for et lag som viste seg et hakk bedre. Nå går Turn inn i en uke hvor de møter to avdelingskolleger i LSK 2 og Lørenskog. Fredag mangler blant andre Peter Rusina (skade) og nykommer Robin Hofer Dahl (borte). LSKs gode unggutter har spilt en rekke treningskamper denne vinteren med noe varierende mannskap. Forrige lørdag slo de FUVO 5-3 før det så sent som onsdag ble 3-2-tap borte mot 4. divisjonslaget Raumnes & Årnes.  
 
 
 Eidsvold Turn og Kjelsås møttes inne i LSK-hallen så sent som forrige uke
Google Translate
select