Mork og Tvedte er Turn-spillere!  Mork og Tvedte er Turn-spillere!
Publisert: 03.08.2018
Torsdag sikret Eidsvold Turn seg to meget viktige tilvekster foran høsten da romeriksduoen Lars Jørgen Mork og Magnus Tvedte skrev under kontrakter på Myhrer!
 
Eidsvold Turn har jobbet hardt for å styrke troppen denne sommeren da Thierry Dabove har gått til Raufoss, Erik Ruud er langtidsskadet og Markus Stensby skal flytte til Bergen. Med kun 13 utespillere var det helt nødvendig å ta grep, og torsdag kom to meget viktige brikker på plass da Lars Jørgen Mork og Magnus Tvedte signerte på Myhrer. I tillegg er Oliver Stenseth tilbake fra Ull/Kisa og Eirik W. Trøen er flyttet opp fra juniortroppen mens Magnus Kristengård i første rekke returnerer for å bidra på rekruttlaget.
 
Lars Jørgen Mork er godt kjent på Øvre Romerike med sin fortid i Ull/Kisa. 27-åringen kommer opprinnelig fra Skedsmo, men fikk 23 kamper for Kisa i 1. divisjon allerede i 2012. Han spilte fast på nivå to også de to påfølgende årene før han flyttet til Egersund, og etter to år i moderklubben Skedsmo har den offensive spilleren nå valgt å fortsette karrieren på Myhrer.
 
Også Magnus Tvedte skrev under for Turn torsdag. 23-åringen er flasket opp i Skjetten der han markerte seg som en målfarlig spiss før det ble spill i Grorud, Galterud, Vind og nok en gang Skjetten. I fjor sommer flyttet Tvedte til Gjøvik og har det siste året tilhørt Gjøvik-Lyn i 3. divisjon der han har blitt brukt både som midtstopper og spiss.
 
Nå flytter Skjetten-gutten til Jessheim der han skal jobbe i politiet. Han var ønsket av en rekke 3. divisjonsklubber i området og også aktuell for Strømmens 1. divisjonstropp, men valgte til slutt Turn der han kjenner flere av spillerne fra før. Både Mork og Tvedte er med i troppen som møter Raufoss til treningskamp på Nammo stadion lørdag klokka 16.
 
 
Lars Jørgen Mork og Magnus Tvedte trente sammen med sine nye lagkompiser på Myhrer torsdag
 
 
Romerikingen Lars Jørgen Mork kommer fra avdelingskollega Skedsmo til Turn 
 
Magnus Tvedte bytter ut Gjøvik-Lyn og Gjøvik med Eidsvold Turn og Jessheim
Google Translate
select