Nå kan du og Turn vinne 100.000!  Nå kan du og Turn vinne 100.000!
Publisert: 14.04.2019
Norsk Tipping satser hardt på 3. divisjon, også kjent som Norsk Tipping-ligaen, i 2019. I «Tribunekampen» kan du tjene 50.000 kroner til deg selv og 50.000 til Turn!
 
I anledning seriestart i 3. divisjon har Norsk Tipping lansert konkurransen «Tribunekampen». Den går ut på at du foran hver serierunde tipper utfallet av kampene i Eidsvold Turns avdeling. «Tribunekampen» varer hele sesongen, og etter siste serierunde skal en vinner kåres. Konseptet er helt gratis, men du må logge inn via Facebook. Klikk her for å komme i gang!
 
Velg 3. divisjon avdeling 1, Eidsvold Turn som ditt lag og kjør på med tips! Antall rette som tipperen får, danner også grunnlaget for poengutregningen for laget. Ditt lag vil etter hver serierunde få en snittscore basert på antall rette fra alle tipperne som har valgt laget som sitt lag. Har laget 50 tippere med 3 rette og 50 tippere med 4 rette, vil snittscore som laget får være 3,5 poeng i aktuell runde. Alle rundepoengene legges sammen til slutt for å kåre en vinner.
 
Det laget som ender opp med best snittscore ved sesongslutt stikker av med 50.000 kroner! Det samme gjør tipperen som bidrar til seieren. Du kan dermed uten tjene både 50.000 til deg selv og 50.000 til Turn ved å delta! For skilleregler, utregning, kåring og premier trykk på knappen for «vilkår» ved registrering/innlevering. Du vil også finne info på Norsk Tippings nettsider i løpet av sesongen.
 
 
 
Google Translate
select