Nå venter tre strake hjemmekamper  Nå venter tre strake hjemmekamper
Publisert: 05.07.2017
Er du mest glad i å se Eidsvold Turn spille på hjemmebane, kan du glede deg til de neste ukene! I løpet av 11 dager skal Turn nå spille tre strake hjemmekamper.
 
Det ble utfallet da den utsatte kampen mot Redalen ble berammet til torsdag 6. juli med kampstart klokka 19.30 på Eidsvollhallen kunstgress. Det betyr kun to dager hvile for Turn-troppen som tok sin femte strake seier da de slo serieleder Stabæk 2 på Nadderud mandag. Og allerede søndag venter nok en tøff hjemmekamp når Lokomotiv Oslo tar turen fra hovedstaden til Oslo. Vårsesongen avsluttes hjemme mot Valdres søndag 16. juli.
 
For å sørge for tilfredsstillende restitusjon og oppladning til Redalen-kampen trente Turn-troppen sammen både tirsdag og onsdag. Keeper Peter Rusina har slitt noe med sykdom, men satser på å bli klar til Redalen-kampen. Sondre Rustad Rudi var ute og ikke med i troppen mot Stabæk, men resten av troppen er trolig klare torsdag. Det betyr nok en kamp denne sesongen uten karantene for eidsvollingene.
 
Turn og Redalen spilte i samme avdeling i fjor med storseier på Eidsvoll og 1-2-tap utenfor Gjøvik som resultat. Redalen har beholdt en rekke spillere fra fjorårets tropp, og har også nå en rekke spillere med erfaring fra et høyere nivå - og da spesielt med Raufoss. Laget tok få poeng innledningsvis, men har hengt bra i de fleste kamper og fikk en enorm opptur sist da Flisa ble slått hele 5-0 på bortebane.  
 
Google Translate
select