Nok en fantastisk cup er over!  Nok en fantastisk cup er over!
Publisert: 22.08.2017
Været i forkant av lørdagens kamper skapte en del utfordringer for Eidsvold Turn Cup-staben, men også dette ble håndtert glimrende og også årets turnering ble en herlig suksess på Myhrer!
 
Årets utgave av Eidsvold Turn Cup skrev seg inn i historiebøkene som den hittil største med hele 280 deltakende lag. Det betyr at rundt 2500 spillere var i aksjon, rundt 2000 biler ble parkert og mellom 5000 og 7000 mennesker totalt var innom Myhrer stadion i helgen! Regnværet i forkant av lørdagens kamper skapte enkelte utfordringer, men da passet det også ekstra godt at den nye kunstgressbanen var klar og ble tatt i bruk for aller første gang.
 
- Søndag var det helt fullt her. Da var det ikke ett ledig minutt mellom klokka 9 og 19, men lørdag kunne vi hatt med flere lag. Så kapasiteten er ikke helt sprengt, sier cupgeneral Per Kristian Trøen til Eidsvoll Ullensaker Blad
 
Han roser frivilligheten i Eidsvold Turn og medlemmenes vilje til å stille opp for turneringen. Rundt 300 personer var i sving mer eller mindre hele helgen for å legge til rette for en herlig opplevelse for de små fotballspillerne. Også kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner besøkte Eidsvold Turn Cup og lot seg imponere.
 
– Frivillighet binder lokalsamfunnet sammen. Norge er et land som har et veldig rikt organisasjonsliv, og frivillige skaper levende bygder og levende byer. Det betyr masse for barn og unge som vi ser her får lov til å spille fotball, men også i barneteater og dansing og andre aktiviteter hvor foreldre, besteforeldre og andre stiller opp. Det gir selvsagt også veldig mye til alle oss som stiller opp, sier Sanner til EUB. 
 
Du kan se en rekke bilder fra lørdagens og søndagens kamper på Eidsvold Turns Facebook-sider!  
 
 
Det er voldsom aktivitet på Myhrer under Eidsvold Turn Cup der også den nye kunstgressbanen ble tatt i bruk 
 
 
 Hele 280 lag deltok på årets turnering - det er ny rekord!
 
 
 Lag fra hele Østlandet deltok på årets turnering 
 
 
 Nedbøren i forkant av lørdagens kamper skapte enkelte utfordringer 
 
 
Både store og små koste seg på Myhrer gjennom helgen
 
 
 Hard kamp om ballen i kampen mellom Eidsvold Turn og Vålerenga 
 
 
Odd Arne Kvam var en av de mange frivillige som bidro til at lørdagens kamper gikk som planlagt  
Google Translate
select