Nok en fantastisk cup unnagjort!  Nok en fantastisk cup unnagjort!
Publisert: 18.08.2019
Også årets utgave av Eidsvold Turn Cup ble en enorm suksess! Været var ikke ideelt lørdag, men søndag kom sola på Myhrer og store og små koste seg på Myhrer der mer enn 2000 gutter og jenter var i aksjon.
 
Godt over 200 lag og over 2000 gutter og jenter deltok under årets utgave av Eidsvold Turn Cup på Myhrer. Lørdag var det ventelister for å få delta da det var de eldste spillerne som skulle i aksjon. Turneringen for gutter og jenter i alderen 6 til 13 år som er blitt en fast høst-tradisjon for en rekke klubber og lag på Østlandet, også denne gangen var det stor interesse for å delta. 
 
Været var hverken på spillere eller arrangørens side lørdag, men alle tok utfordringen på strak arm og gjennomførte på glimrende vis! Søndag derimot viste været seg fra sin beste side og som vår faste speaker og nå cupgeneral Rune Søgnen alltid sier; "Sola skinner alltid på Myher!". Spillere, trenere, ledere og foreldre storkoste seg på Myhrer og det ble en strålende avslutningsdag på turneringen.
 
Eidsvold Turn retter også en stor takk til alle frivillige som stiller opp og bidrar for å gjennomføre cupen. En imponerende innsats legges ned, og klubben er helt avhengig av dette for å gjennomføre sine arrangementer. Her stiller både foresatte til spillere og også andre som bare vil bidra, og klubben setter stor pris på dette.
 
Under ser du en del bilder fra lørdagens og søndagens kamper tatt av Bjørn Hytjanstorp. Du finner også en rekke bilder samt mer info om turneringen på cupens egne nettsider her, på cupens egne Facebook-sider og ikke minst Turns Facebook-side
 
Og her finner du kampopppsett og resultater! I de eldste klassene hvor det ble arrangert sluttspill og pokaler ble det seirer til HSV og Sprint-Jeløy. I klassen jenter 12-13 vant Sprint-jentene 1-0 i finalen mot Årvoll. Blant gutta i 13-årsklassen ble det ren HSV-finale der det til slutt måtte straffe til for å kåre en vinner. HSV blå, som vant sin semifinale mot Holter på straffer, røk i finalen mot HSV rød. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Google Translate
select