Nok en fantastisk cuphelg på Myhrer!  Nok en fantastisk cuphelg på Myhrer!
Publisert: 20.08.2018
Hele 263 lag og rundt 2500 jenter og gutter sørget for nok en fantastisk Eidsvold Turn Cup på Myhrer! Takket være Turns fantastiske frivillige ble turneringen en topp opplevelse for alle!
 
Den 28. utgaven på rad av Eidsvold Turn Cup er avsluttet på Myhrer. Og for en turnering det ble også denne gangen! 263 lag og rundt 2500 spillere er opp mot maks av hva Eidsvold Turn Fotball har kapasitet til å ta imot med dagens format. Lørdag ble preget av noe regn, men 121 lag og rundt 1200 spillere fra 10 til 13 år fordelt på 10 baner skapte god fotballstemning på Myhrer i de 187 kampene.
 
Vinneren av G13-klassen for gutter ble Bærum og best i J13-klassen var Rælingen. De fikk hver sin store pokal som synlig bevis på at de gikk til topps i Eidsvold Turn Cup! Søndag ble det gjennomført 238 kamper med hele 142 lag involvert. Treerfotball ble testet ut for første gang denne dagen der sola sørget for noe hyggeligere forhold både for store og små. 
 
- Det er en stor dugnadsjobb som gjør dette mulig. I tillegg til en arrangementskomite på 15 medlemmer, som har stått på mer eller mindre siden fjorårets turnering, var det rundt 250 dugnadsfolk involvert i løpet av helga. Tusen takk til alle, sier daglig leder Roar Halvorsen til Eidsvold Turn På Nett. 
 
Rundt 80 av Turns egne spillere fra 13-åringer og opp til seniorlag for damer og herrer stilte opp som dommere gjennom helga. Arrangementskomiteen ble i år ledet av Rune Søgnen mens tidligere leder Per Kristian Trøen fortsatt er med og spiller en viktig rolle for gjennomføringen med sin brede erfaring. Du finner også mye mer info på cupens egne Facebook-sider, cupens egen hjemmeside og ikke minst; her finner du invitasjonen med all nødvendig info!  
  
  
 
 
  
 
 
 
 
 
Google Translate
select