Ny samarbeidspartner for Turn!  Ny samarbeidspartner for Turn!
Publisert: 17.12.2018
Intersport Eidsvoll Amfi, med tidligere Turn-trener Kyrre Innstøy i spissen, er Eidsvold Turn Fotballs nye samarbeidspartner! Det er i denne butikken man fra nå av får kjøpt Turns Nike-utstyr.
 
Det er nå klart at Intersport Eidsvoll Amfi på Råholt er Eidsvold Turns nye samarbeidspartner. Eidsvold Turn Fotball har de siste årene benyttet Nike som utstyrsleverandør og er meget fornøyde med avtalen med klesgiganten. Da Nike nå ga beskjed om Turn enten måtte skifte utsalgsbutikk eller skifte leverandør falt Eidsvold Turn-styret ned på å skifte fra Sporten Eidsvoll til Intersport.
 
Eidsvold Turns medlemmer har uttrykt at er godt fornøyde med Niks gode utstyr, og at man slipper å endre kolleksjon for en hel klubb med alle mulige lag var også et argument for å bytte til Intersport. Mangler du treningstøy eller vil fylle på garderoben har Kyrre Innstøy hos Intersport allerede en del Turn-tøy på lager. Eidsvold Turn takker Sporten Eidsvoll for godt samarbeid og ser frem mot den nye avtalen med Intersport! Medlemmenes gode betingelser fra Sporten videreføres nå hos Intersport - dette gjelder både Nike-produkter og andre varer. 
 
 
 
Google Translate
select