Nybergsund kommer på besøk  Nybergsund kommer på besøk
Publisert: 01.02.2018
Fredag kveld spilles årets andre treningskamp hjemme på Eidsvollhallen kunstgress. Nybergsund har vært på besøk Eidsvoll en rekke ganger tidligere og kommer nå tilbake for å teste formen.
 
Eidsvold Turn og Nybergsund har møttes en rekke ganger opp gjennom årene, men ikke siden i en treningskamp i april 2015. Den gang endte det 1-1 etter at Martin Trøen utliknet på overtid for eidsvollingene. Fredag kveld kommer Nybergsund igjen på besøk til Eidsvollhallen kunstgress med kampstart klokka 20. Turn åpnet kampvinteren med 5-2-seier over Oppsal sist, men kan vente seg tøffere motstand nå fra 2. divisjonslaget fra Trysil.
 
Nybergsund har allerede rukket å spille tre kamper i 2018. Tryslingene åpnet med 3-0-seier mot Gjøvik-Lyn før det ble 1-4-tap mot HamKam og 1-5 mot Elverum. Jarl André Storbæk jobber med å få på plass troppen, og hadde med hele åtte prøvespillere mot HamKam. Så sent som denne uka signerte Aleksander Cisic fra Træff. Trolig blir det en miks av Nybergsund-spillere og folk på prøve ved Eidsvollhallen også fredag.
 
 
Markus Stensby i treningskampen mot Oppsal forrige helg 
 
Google Translate
select