Også Korsvoll-kampen ved hallen  Også Korsvoll-kampen ved hallen
Publisert: 06.09.2017
Myhrer stadion nærmer seg stadig vekk ferdigstillelse, men også lørdagens kamp mot Korsvoll spilles på kunstgress ved Eidsvollhallen da det gjenstår noe arbeid på det nye anlegget.
 
Eidsvold Turn og byggearbeiderne på Myhrer hadde som mål å få anlegget klart til hjemmekampen mot Lyn i august, men da man skjønte tiden ville bli for knapp flyttet man fokus til å bruke noe mer tid på å få den nye stadion tett opp mot helt ferdig før man flytter kampene tilbake fra Eidsvollhallen. Det betyr at også lørdagens viktige hjemmekamp mot Oslo-laget Korsvoll spilles på kunstgresset ved Eidsvollhallen med kampstart klokka 15. 
 
A-laget har både trent og spilt kamper der siden november i fjor, men flyttet en del av øktene tilbake til Myhrer da kunstgresset var klart for snaue tre uker siden. Men selv om selve dekket er ferdig og i perfekt stand gjenstår det en del arbeid før Eidvold Turn føler Myhrer er en arena der man kan ønske motstandere og publikum velkommen til tilfredsstillende forhold. Det jobbes blant annet med å få på plass en tribuneløsning denne høsten.  
 
 
 Eidsvold Turn-troppen har trent på Myhrer i flere uker, men det gjenstår fortsatt arbeid på anlegget 
 
 
Google Translate
select