Reaksjoner på avdelingsoppsettet  Reaksjoner på avdelingsoppsettet
Publisert: 05.12.2017
Lørdag ble det klart hvilke 14 klubber som møtes i 3. divisjon avdeling 2 kommende sesong. De aller fleste klubbene virker å være fornøyde - også Bjørnevatn som får 188 mil til nærmeste bortekamp. 
 
- Spennende med mange nye lag og ser frem til tur til Bjørnevatn øverst i Finnmark, skriver Valdres FK på sin Facebook-side.
 
- Klubben er svært fornøyd med å likevel få tre Østfold-oppgjør i neste sesong, og gleder seg til å gjeste både Selbak, Kråkerøy og Østsiden. I tillegg havnet klubben nok en gang i samme avdeling som Strømsgodset 2, som man har kjempet mot de siste to sesongene. Det siste laget fra årets sesong som man møter igjen neste sesong er Vestfossen, og det er ingen tvil om at klubben håper å reise til Vestfossen når gresset har satt seg noe bedre enn i årets sesong, skriver Kvik Halden på sine nettsider.
 
- Meget godt fornøyd. Masse interessante kamper og vel fortjent at man slipper å reise Norge på langs mer enn en gang i 2018. Dette var vel tilnærmet drømmeoppsett for oss, og tror det kribler i beina til gutta allerede, sier Lørenskog-trener Julian Madsen til bloggen Lokalfotballen.
 
- Vi er meget godt fornøyde med oppsettet, og ikke minst at man har valgt å samle alle fra Romerike til en avdeling. Vi gleder oss allerede til å besøke Bjørnevatn og ta opp kampen for tilværelsen i 3.divisjon i en meget sterk avdeling rent sportslig, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen til Lokalfotballen.
 
- Tøff sportslig avdeling. Det er mange bra lag i Østfold, men glad det bare ble en langtur neste år, sier Skjetten-trener Martin Wiker til Lokalfotballen.
 
- For Østsiden blir det  hele ni nye motstandere! Men heldigvis kom Østfolds lag i samme avdeling som betyr gjensyn med Kråkerøy og Kvik samt Selbak som kommer opp fra 4. divisjon. Det blir også gjensyn med Strømsgodset 2 og Vestfossen, skriver Østsiden på sine nettsider.
 
- Våre motstandere neste år. Blir en flytur til Kirkenes og en fin busstur til Valdres, konkluderer Selbak på sin Facebook-side
 
- Avdeling 2 i Norsk Tipping-ligaen = dødens avdeling, skriver Kråkerøy-trener Joacim Jonsson på Twitter
 
- Vi gleder oss til ny og spennende sesong. Selv om det ble en tur nordover skal vi allikevel være fornøyd både sportslig sett og med reiseavstander. Bjørnevatn har tross alt 13 turer fra Nord og hit til Østlandet, skriver Vestfossen på sin Facebook-side.
 
- For første gangen skal Bjørnevatn utenfor Troms og Finnmark for å spille bortekamper når samtlige bortekamper blir på Østlandet! skriver Bjørnevatn på sin Facebook-side.
 
Også VG har laget en sak om Bjørnevatn som når 188 mil til nærmeste (!) bortekamp i 2018. Eidsvold Turn På Nett har ikke funnet reaksjoner på oppsettet hos Skedsmo, LSK 2 eller Strømsgodset 2.
Google Translate
select