Rekordstor Eidsvold Turn Cup!  Rekordstor Eidsvold Turn Cup!
Publisert: 17.08.2017
Eidsvold Turn Cup har hatt en fantastisk utvikling de siste 15 årene. Under årets utgave førstkommende helg er det over 280 påmeldte lag til turneringen. Det er ny rekord!
 
Eidsvold Turn Cup vokser stadig, og årets utgave skriver seg inn i historiebøkene med over 280 lag! Det betyr at rundt 2500 unge fotballspillere skal i aksjon på Myhrer lørdag og søndag. Et arrangement av en slik størrelse krever sitt av Eidsvold Turn, og klubben er utrolig takknemlige for at dugnadsånden lever i beste velgående. Gjennom helgen skal rundt 300 Turn-medlemmer i aksjon for å legge forholdene til rette for en fantastisk opplevelse for store og små!
 
Alle lag er garantert minimum tre kamper på det store anlegget på Myhrer der mange nå også får teste ut klubbens rykende ferske kunstgressbane. Eidsvold Turn Cup er for årsklassene 7 til 13 år der alle får med seg gratis lagbilde og andre overraskelser. I 13-årsklassene er det også sluttspill og finale på nierbaner. Årets turnering får også selskap av kommunalminister Jan Tore Sanner.    
 
Sjekk ut kampoppsett og annen info på cupens egne nettsider!  
 
  
Eidsvold Turn Cup samler hele 280 lag på Myhrer denne helgen! 
 
 
 
Google Translate
select