Rekruttene berget i praksis plassen  Rekruttene berget i praksis plassen
Publisert: 26.09.2018
Eidsvold Turns andrelag i 4. divisjon var ikke i aksjon tirsdag kveld, men er i praksis sikret kontrakt på nivå fem også neste sesong som en følge av resultater i andre kamper.
 
Eidsvold Turns andrelag har hatt skjebnen i egne hender de siste ukene, men etter resultatene i andre kamper tirsdag kveld er det i praksis klart at laget spiller i 4. divisjon også neste sesong. For det første styrer Skjetten mot ny kontrakt i 3. divisjon og sørger med det for at kun to lag går ned fra 4. divisjon, og det må uansett et mirakel til dersom Turn 2 skal ende blant de to nederste lagene.
 
Det kan også bli kun ett nedrykkslag i 4. divisjon dersom også Skedsmo kommer seg på rett side av streken i 3. divisjon, men etter Skjettens sterke seier i LSK-hallen tirsdag skal det hvert fall mye til at at det blir mer enn to romeriksnedrykk fra 4. divisjon og nedover. Hauerseter røk 0-9 hjemme mot Fet tirsdag og kan kun henvise Turn til et av de to nederste plassene om de tar inn seks poeng og 21 scoringer på de to siste kampene. 
 
 
 
Google Translate
select