Rekruttlagets fakta fra sesongen  Rekruttlagets fakta fra sesongen
Publisert: 27.10.2017
Sesongen 2017 ble avsluttet med seier for rekruttlaget. En god vårsesong la grunnlaget for fornyet kontrakt i 4. divisjon selv om høsten ble tyngre for det unge laget.
 
33 poeng holdt til 10. plass i 4. divisjon for Eidsvold Turn 2 fordelt på 20 poeng på våren og 13 på høsten. Den største seieren kom mot Lørenskog 2 på hjemmebane med 9-2 i midten av juni. Det største tapet kom mot sterke Gjelleråsen, som ble seriemestere og sikret opprykk til 3.divisjon, i første kamp etter ferien 0-10. Toppscorertittelen ble delt mellom Eiven H. Solberg og Lars Andresen med 11 scoringer hver.
 
Sistnevnte hadde 8 scoringer til ferien og scoret hat trick mot Gjerdrum i begynnelsen av august. Solberg endte også som som årets assistkonge med sine 11 målgivende pasninger. Mest benyttede spiller ble Daniel Olsen med 2197 minutter. Kun en karantene for tre gule kort hindret 21-åringen å starte samtlige kamper. Flest innhopp fikk Vemund S. Borgersen med 12. Totalt var det 78 innbytter på de 26 kampene noe som gir er snitt på 3 i hver kamp.
 
På korttoppen kom nykommer Kyllian Kouame med sine tre gule og ett rødt kort. Dette på bare fire kamper! Totalt 46 spillere var på banen for rekruttene denne sesongen. 14 debutanter hvorav fem fra A-stallen i tillegg til at Karim Essediri gjorde comeback mot Gjerdrum. Også denne sesongen ble det benyttet fire keepere. Martin F. Haugen startet i mål før Lars Emil Stormo steppet inn da unggutta Hågen S. Einang og Fredrik Olsen var skadet. Olsen kom tilbake rett før ferien etter brudd i armen og fikk med seg tre kamper før Einang var tilbake og tok plassen.
 
 
 
Et fornøyd rekruttlag etter årets største seier mot Lørenskog 2 med 9-2 i juni
 
Google Translate
select