Årets første tap kom i Drammen  Årets første tap kom i Drammen
Publisert: 21.08.2018
Turn røk på sesongens første nederlag da Strømsgodset-rekruttene ble for sterke i Drammen mandag kveld. Turn reduserte og kom nær 2-2 på slutten, men tapte alt i alt fortjent.
 
Eidsvold Turn måtte tåle sesongens første nederlag og det første siden oktober i fjor da Strømsgodset 2 ble for sterke på Marienlyst mandag. Hjemmelaget stilte med en miks av spillere fra eliteserietroppen og gode unggutter og viste allerede fra start av at de ønsket å dominere 3. divisjonsoppgjøret. Det skjedde likevel lite foran målene før Godset-nykommer Johan Hove klinte ballen i krysset fra rundt 20 meter midtveis før pause.
 
Turn slet med å skape sjanser, og også etter pause åpnet Godset best. Det var derfor ikke ufortjent at Sebastian Pedersen kom først på et innlegg og scoret - slik han også gjorde sist Turn tapte en seriekamp i fjor høst. Pedersen kom også nær 3-0 med et skudd like utenfor, men så hevet Turn seg. Etter litt trøkk i boksen datt ballen ned i bena på Stian Teksum som smalt inn reduseringen.
 
Allerede i neste angrep la Jonatan Teigland fint ut til Kristoffer Trandum Nordlie, men skuddet fra 12 meter ble reddet glimrende av keeper Morten Sætra. Teigland fikk et skudd etter frispark blokkert fra fin posisjon og Markus Furseth var uheldig med touchen da han ble spilt alene gjennom, men nærmere kom ikke Turn. I andre enden holdt Peter Rusina Turn inne i matchen ved å stoppe en Godset-kontring. Allerede lørdag er det ny serierunde og toppkamp på Myhrer når Kvik Halden kommer på besøk! 
 
 
André Trandum Nordlie og Eidsvold Turn måtte tåle sesongens første tap på Marienlyst mandag kveld 

Strømsgodset 2 - Eidsvold Turn  2-1 (1-0)
Marinelyst stadion
 
1-0 25 min.: Johan Hove
2-0 58 min.: Sebastian Pedersen
2-1 73 min.: Stian Teksum 
 
Gult kort: Arnar Gudjonsson, Adrian Rogulj, Strømsgodset 2.
Dommer: Espen Samuelsen, Vestfossen IF
Tilskuere: 110 
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Robin Edvardsen (Jonatan Teigland i 21 min.)
André Trandum Nordlie
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Kristoffer Trandum Nordlie
Jon Erik Økland
Markus Furseth (Oliver Stenseth i 3 min.)
Lars Jørgen Mork
Stian Teksum
Piotr Gawecki (Robin Hofer Dahl i 12 min.) 

Google Translate
select