Rusina klar for nye Turn-år!  Rusina klar for nye Turn-år!
Publisert: 29.11.2017
Eidsvold Turn Fotball er godt i gang med planleggingen av 2018-sesongen. En meget viktig brikke kom på plass denne uka da keeper Peter Rusina signerte en ny toårskontrakt.
 
Slovakiske Peter Rusina og Eidsvold Turn Fotball ble denne uka enige om en ny toårskontrakt. Det betyr at keeperen er Turn-spiller ut 2019-sesongen. Rusina kom til Myhrer foran suksessåret 2016, og står allerede med 47 kamper for Turn. Denne sesongen startet han alle kampene i serie og cup minus serieavslutningen mot Lokomotiv Oslo. Sammen med lovende Hågen Einang, som nå er tilbake fra sine skadeproblemer, utgjør Rusina en meget solid og spennende keeperduo kommende sesong.
 
29-åringen er 191 centimeter høy, offensiv, god med begge ben og reaksjonssterk. Han spilte for Lokomotiva Kosice, Dukla Bystrica og Tatran Prachatice før han ble hentet til storklubben Slovan Bratislava i 2008. Etter en sesong i KFC Komarno spilte Rusina for SC Freamunde i Portugal og MSK Velky Meder i hjemlandet før han flyttet til Norge i 2014. Der ble det 20 kamper for Hitra FK og 25 kamper for Verdal før Østlandet ble neste stopp.  
 
 
Peter Rusina, her sammen med Johan Kolbjørnsrud, i hjemmekampen mot Sverresborg i 2016
 
Google Translate
select