Så kom tapet  Så kom tapet
Publisert: 17.09.2017
Rekken på åtte strake seirer og 14 kamper på rad uten tap stoppet på Nytrømoen. Tynset var effektive og tok en fortjent 2-0-seier da Turn måtte tåle et sjeldent nederlag på gress.
 
Det ble en meget sjansefattig kamp på Nytrømoen der et tent hjemmelag så ut til å ha mest lyst på poengene. Turn slet med omstillingen til gress - noe som hadde gitt god odds om noen hadde meldt for noen år siden. Spillet fløt ikke offensivt og Turn slet med å skape sjanser. Det samme gjorde Tynset, men hjemmelaget var effektive og scoret på kampens første mulighet. Like før pause smalt Torgeir M. Nybø ballen i hjørnet fra rundt 17 meter.
 
Turn hevet seg noe etter pause, men mulighetene for poeng ble meget begrenset på en tominuttersperiode. Først ble Nybø tomålsscorer da han nikket et frispark i hjørnet, og så ble Markus Stensby utvist for en takling midt på banen der hjemmelaget knapt nok ropte på frispark. Turn la om til en 3-3-3-formasjon, men maktet aldri å true et solid Tynset-lag som alt i alt tok en fortjent seier selv om sjansene var få.

Tynset - Eidsvold Turn  2-0 (1-0)
Nytrømoen
 
1-0 42 min.: Torgeir M. Nybø
2-0 62 min.: Torgeir M. Nybø 
 
 
Gult kort: Johan Kolbjørnsrud, Jon Erik Økland, Robin Edvardsen, Eidsvold Turn
Rødt kort: Markus Stensby, Eidsvold Turn 
 
Dommer: Kristian Aune, Melhus IL
Tilskuere: 120 
 
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Robin Edvardsen
Henrik Ulseth (Johannes Kvebæk i 2 min.)
André Trandum Nordlie
Johan Kolbjørnsrud
Kristoffer Trandum Nordlie (Erik Ruud i 5 min.)
Markus Stensby
Thierry Dabove
Jon Erik Økland
Piotr Gawecki (Kyllian Kouame i 23 min.)
Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi i 5 min.)

Google Translate
select