Seier og tabelltopp for damelaget  Seier og tabelltopp for damelaget
Publisert: 18.08.2017
I den første kampen etter sommerferien gjestet Eidsvold Turn-damene tabellnabo Lørenskog. Vertene hadde ett poengs forsprang på Turn-damene, men nå har lagene byttet plass. 
 
Førsteomgangen var litt rufsete fra Turn sin side, og Lørenskog gikk tidlig opp i 1-0-ledelse på et langskudd der markeringen var svak. Litt ubesluttsomme i valgene samt at hjemmelaget fikk litt for god tid, førte til at det sto 1-0 til pause. I pausen ble Turn-jentene gjort oppmerksom på hva som måtte til for å komme inn i kampen igjen, og det var ikke mer som skulle til.

10 minutter ut i andre omgang var Silje Trandum Otten på plass da keeper ga en retur og sørget for balanse i regnskapet. Turn hadde det meste av spillet og var det klart beste laget i andre omgang. Kvarteret før slutt fightet Tina Johansen og Otten godt på topp og vant ballen på motstanderens 16-meter. Otten puttet sitt, og Turns andre for dagen, og dermed var kampen snudd.
 
Dette kan kalles en skikkelig lagseier! Med knallhard jobbing i alle ledd anført av Turns beste, Susann Lien, gjorde Turn det vanskelig for Lørenskog. Med seier på Rolvsrud gikk Turn fra fjerdeplass på tabellen og opp på første, men her er det meget tett og høstsesongen er såvidt i gang. Lørenskog kan få sin revansj allerede tirsdag når de kommer til kunstgresset klokka 20.15. Da satser vi på to gode omganger av Turn-damene. Møt opp!
 
Google Translate
select