Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Før kampen: Turn - Hønefoss  Før kampen: Turn - Hønefoss
Publisert: 13.10.2023
It all comes down to this! Gjennom en fantastisk sesong har Eidsvold Turns local lads spilt seg frem til denne muligheten: lørdag spilles seriefinalen mot Hønefoss på Myhrer!
 
- Vi gleder oss! Vi har hatt som målsetting veldig lenge å få til denne kampen. Fantastisk moro for oss at vi lykkes med mange seirer på rad som gir oss muligheten til å kunne snyte Hønefoss. 3. divisjon med storlag på besøk, publikum og fint vær. Det er bare å komme på lørdag! sier Turn-trener Johan Andersson til Eidsvold Turn På Nett.
 
Allerede før de fleste hadde rukket å spikre sommerferieplanene viste resultatene og tabellen at de to kampene mellom Eidsvold Turn og Hønefoss ville få svært stor betydning for opprykkskampen i 3. divisjon avdeling 2. Hønefoss vant 2-0 på AKA Arena i vår, men det er faktisk også den eneste gangen Turn har gått av banen uten seier i 2023! Uansett resultat på Myhrer lørdag er det utvilsomt en fantastisk prestasjon av den lokale gjengen som også står med 94 scoringer på 23 seriekamper.
 
Men! Det holder da faktisk ikke til serieledelse da Hønefoss står med råsteke 22-1-0 tre runder før slutt. Vinneren av lørdagens duell på Myhrer går inn i de to siste rundene som serieleder. Med uavgjort ligger alt i Hønefoss' hender. HBK har kun avgitt poeng borte mot et godt HamKam 2-lag og har siden den kampen slått Hødd 2, Førde og Volda de tre siste rundene. Kun 14 baklengs på 23 kamper er bunnsolide tall for Gunnar Halles mannskap i 2023.
 
Turn har selvtillit hjemme på Myhrer der HBK aldri tidligere har vært på besøk, men forgjengeren Liv/Fossekallen var motstander sist gang i 2. divisjon i 1997. Så sent som i 2013 var Hønefoss å finne i Eliteserien og satsingen denne sesongen handler om et steg på veien tilbake mot toppen. Turn leverte en solid prestasjon på Sveum sist uten gule kort og får også toppscorer Vital Curtis Kaba tilbake fra karantene lørdag. 
 
- Jeg skal ikke si for mye, men det ser bra ut. Ingen nye skader og ingen karantener, sier Andersson kort om status i troppen.
 
Oppgjøret døpt «El pølsico» av TV 2s Marius Skjelbæk er ventet å samle godt over 1000 tilskuere på Myhrer. Torsdag kveld var det solgt nærmere 300 billetter til seriefinalen. Det overgår alt av tidligere forhåndssalg - også til cupkampen mot Vålerenga i 2019 med 1590 tilskuere på Myhrer. Billetter kjøper du i klubbens egen app eller på denne linken! Her kan du sikre deg en av sitteplassene, ståplass eller billett på bortefeltet. De tilreisende fra Hønefoss samlet på motsatt siden av hovedtribunen på et eget felt. Fosseberget har satt opp gratis busser og melder om stor interesse. Alle Turns egne spillere, trenere og ledere kommer gratis inn som vanlig. Kle dere i blått! 
 
Lørdag klokka 15:00 Eidsvold Turn - Hønefoss 
 
 
 
Årshjul
    

Bildegalleri