Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Målfarlig forsvarer klar for Turn!   Målfarlig forsvarer klar for Turn!
Publisert: 09.11.2023
Den første nykommeren etter opprykket er på plass på Myhrer! Henrik Thorkildsen har trent med Turn gjennom høsten, har bakgrunn fra HamKam og kommer nå fra Ottestad!
 
Henrik Thorkildsen har vært aktuell for Turn også tidligere, men klubb og spiller ble godt kjent med hverandre gjennom høsten da 23-åringen hospiterte jevnlig på Turn-øktene på Myhrer. Dialogen om en overgang fortsatte og materialiserte seg denne uka da Thorkildsen ble den første spilleren utenfra som signerte for 2024-sesongen! Han kommer nå fra 4. divisjonsspill med Ottestad som har vært positive og behjelpelige i overgangsprosessen.
 
Hamar-gutten er tidligere omtalt som landets farligste midtstopper i Hamar Arbeiderblad. Denne sesongen forsvarsspilleren med hele 15 mål på 22 kamper i 4. divisjon og scoret blant annet hat trick da B-laget tok kontroll over laget mot Flisa i vår. Thorkildsen kom opp gjennom HamKam-systemet og har også et kort opphold i Brumunddal før det ble Ottestad der han har gjort seg solid bemerket i begge ender av banen.  
 
På Myhrer kommer Thorkildsen inn i et ledd der Erik Ruud er ute en lengre periode etter å ha blitt operert for en korsbåndsskade tidligere i høst. Den tobeinte forsvareren er god med ball og liker å bidra i den oppbyggende delen av spillet. Unggutten passer også godt inn i den lokale profilen da da han tilhører et naturlig nedslagsfelt for en 2. divisjonsklubb fra Eidsvoll med Stange som grensekommune i nord. 
 
 
 
 
Årshjul
    

Bildegalleri