Treningstider - alle lag
Klikk her for å se alle treningstider!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Magiske minutter i Turn-festen!  Magiske minutter i Turn-festen!
Publisert: 14.10.2023
Dette bildet oppsummerer lørdagen på Myhrer godt; Vital Curtis Kaba jubler for scoring sammen med en ung Turn-ballgutt da Turn slo Hønefoss 4-1 i den viktige toppkampen!
 
For en fotballfest det ble på Myhrer lørdag! 1123 tilskuere, folk rundt hele banen, blå røyk og glade Turn-folk i absolutt alle aldre, men hovedingrediensen var så klart 4-1-seieren i toppkampen mot Hønefoss! Og ikke minst sju magiske minutter før pause der kampen i praksis skulle vise seg å bli avgjort. Turn åpnet også fint med et godt tilløp etter kun 30 sekunder, men det ble raskt dramatisk i motsatt ende.
 
Dommeren blåste en straffe ingen i blått skjønte stort av på Myhrer da Edin Øy var involvert i en situasjon i boksen, kanskje skulle Turn hatt frispark, kanskje var det ingenting å blåse for, men Hugo Svensson sendte gjestene i ledelsen og jublet sammen med de over 200 tilreisende fra Ringerike som kom i flere busser og bidro til å skape en flott ramme rundt oppgjøret.  
 
Den første halvtimen var intens og oppstykket der Turn kun delvis fikk til sitt spill. Så fulgte sju minutter med herlig angrepsfotball! Først satte Simon Stenseth fart og slo et strålende innlegg til Benedict Notoane som kastet seg fram og styrte inn utligningen. Samme Stenseth snappet opp en løs ball kort tid senere og fant Vital Curtis Kaba på kanten. Spissen satte fart innover, fyrte løs, ballen traff Lars Rydje og trillet ned i hjørnet!
 
Hønefoss rakk knapt å ta avspark før det kom en reprise. Nå var det Hokstad som vant ballen, Herman Jappée Henriksen slo raskt mellom back og stopper der Kaba sto klar. Spissen dro seg igjen innover og denne ballen satte han kula under keeper uten hjelp! Nå var det Turn som var i førersetet. Men gjestene åpnet best etter pause med en klar plan om en rask redusering.
 
Turn forsvarte seg godt og fikk flere fine sjanser på overganger - en av dem etter 59 minutter da Kaba løp over halve banen, skar inn og igjen satte ballen under keeper til elleville jubelscener på Myhrer! Midtveis i omgangen fikk samme Kaba og Petter Hokstad to store sjanser uten uttelling og matchen ebbet ut med 4-1! En herlig lørdag for alle som er glade i Eidsvold Turn, men nå er fokus flyttet til serierunde nummer 25 og en tøff bortekamp mot Molde 2.  
 
 
Foto: Bjørn Hytjanstorp, Eidsvollpuls  

Eidsvold Turn - Hønefoss  4-1 (3-1)
Myhrer stadion
 
0-1 11 min.: Hugo Svensson
1-1 31 min.: Benedict Notoane (Simon Stenseth)
2-1 37 min.: Vital Curtis Kaba (Simon Stenseth)
3-1 38 min.: Vital Curtis Kaba (Herman Jappée Henriksen)
4-1 59 min.: Vital Curtis Kaba (Benedict Notoane)
 
Gult kort: Oliver Stenseth, Eidsvold Turn. Sander Ringberg, Brage Berg Pedersen, Alexander Groven, Lars Yonas Larsen, Simen Egge Nestaker, Hønefoss
Dommer: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land IL
Tilskuere: 1123
 
Eidsvold Turns lag:
Glenn Wilsgård
Markus Sørensen
Christopher Notoane (Lillebjørn Ruud i 1 min.)
Kristian B. Håkenstad
Oliver Stenseth
Edin Øy
Simon Stenseth (Ole Kristian Langås i 15 min.)
Petter Hokstad (Fredrik Weaas i 1 min.)
Herman Jappée Henriksen (Julian Jappée Henriksen i 1 min.)
Benedict Notoane (Stian Ringstad i 2 min.)
Vital Curtis Kaba 
Årshjul
    

Bildegalleri