Ny tung baklengskveld på Myhrer  Ny tung baklengskveld på Myhrer
Publisert: 13.09.2020
Det ble en ny nedtur for Turn-gutta mot Hødd på Myhrer søndag. Som det ofte går i perioder der det butter litt imot hadde ikke Turn marginene på sin side og røk på nok et stygt tap.
 
Turn måtte gjøre endringer under oppvarmingen på Myhrer søndag da Stian Teksum måtte gi med skade. Etter at Hødd fikk tre tidligere cornere, kunne Turn tatt ledelsen da Herman Henriksen stormet alene gjennom, men keeper reddet. Etter et snaut kvarter kunne gjestene vært redusert til ti mann etter en stygg albue dommeren åpenbart så siden han landet på tilsnakk, men istedet kom 0-1 på en Hødd-sjanse etter 25 minutter med et skudd fra god posisjon.
 
Ti minutter senere kom 1-1-målet da Herman Henriksen tok en lang ball og satte den forbi keeper. 1-1 til pause hadde vært ok for Turns del i en periode som nå, men Hødd kontret likevel før pause og et innlegg traff en Turn-fot og trillet over streken. Marginene føltes tunge da dommeren kort tid etter hvilen blåste straffe uten at noen Turn-spillere skjønte noe av det mens han seks minutter senere landet på ikke å blåse da Ingolfur Örn Kristjansson ble felt på vei gjennom i boksen.
 
Etter at Henriksens suser traff tverrliggeren og Kristjansson nikket en corner i stolpen uten uttelling, gikk piffen ut av hjemmelaget da Hødd gjorde 4-1 på en overgang. Gjestene skulle også få nummer fem på tampen etter et innøvd frispark som igjen sørget for stygge sifre for Turn. Nå er spillere og trenere klare for en god treningsuke der alt fokus blir på å gjøre en god kamp mot Tromsdalen i nord til helga!  
 
 

Eidsvold Turn - Hødd  1-5 (1-2)
Myhrer stadion
 
0-1 24 min.: Robin Hjelmeseth
1-1 35 min.: Herman Henriksen (Henrik Navarsete)
1-2 42 min.: selvmål
1-3 56 min.: Robin Hjelmeseth (str.)
1-4 81 min.: Elias Hoff Melkersen
1-5 90 min.: Elias Hoff Melkersen  
 
Gult kort: Magnus Kristengård, Ulrich Østigård Ness, Eidsvold Turn. Elias Hoff Melkersen, Hødd.
Dommer: Aleksander Skjold Vermundsen, IL Kopervik
Tilskuere: 200
 
Eidsvold Turns lag:
Hågen Einang  
Markus Furseth (Matias Aadnøy i 10 min.)
Henrik Navarsete
Magnus Kristengård (Erik Ruud i 10 min.)
Kristoffer Trandum Nordlie
Johan Kolbjørnsrud
Ulrich Østigård Ness
Oliver Stenseth (Jørgen Kolstad i 32 min.)
Kristoffer Trandum Nordlie
Herman Henriksen
Ingolfur Örn Kristjansson
Benedict Notoane (Robin Hofer Dahl i 21 min.)
Google Translate
select