Stygge sifre mot suverene FFK  Stygge sifre mot suverene FFK
Publisert: 29.08.2020
Eidsvold Turn gikk på sitt tredje serietap på kunstgresset på Myhrer noensinne mot FFK. Gjestene har ikke avgitt et eneste poeng i år og ga seg ikke før de hadde scoret seks mål.
 
Det ble 6-1-tap for andre helg på rad for Turn som fortsatt har sentrale spillere skadet. Ingolfur Örn Kristjansson var gledelig nok tilbake mot FFK, men han fikk ingen enkel jobb mot solide gjester. FFK skapte flere store sjanser tidlig før Henrik Kjelsrud Johansen kranglet inn 1-0. Da var det spilt kun seks minutter. Turn kom seg etter sjokkstarten og var minst på høyde med gjestene i banespillet den siste halvtimen før hvilen.
 
Det var likevel gjestene som skapte de klart fleste sjansene. Etter en snau time la Riki Alba på til 2-0 da ballen datt ned i bena på kanten etter en duell i boksen. Dette ble starten på noen tunge minutter der den suverene serielederen avgjorde. Johansen satte sitt andre før Nicolay Tveten Solberg løp alene gjennom og scoret alene med Hågen Einang. Love Reuterswärd økte til 5-0 etter en overgang der dommeren ikke blåste for dropp etter å ha blitt truffet av ballen slik reglene nå sier.
 
Men det betydde ingenting for utfallet, og like før slutt kom reduseringen ved innbytter Sondre Rustad Rudi etter strålende forarbeid av en annen innbytter - Stian Teksum. Solberg rakk å sette inn nummer seks for FFK før dommeren blåste av. Dermed ble det stygge sifre for Turn som den kommende uka skal lade opp til nok en tur til vest - lørdag venter Brattvåg.
 
 

Eidsvold Turn - Fredrikstad  1-6 (0-1)
Myhrer stadion
 
0-1 6 min.: Henrik Kjelsrud Johansen
0-2 59 min.: Riki Alba
0-3 64 min.: Henrik Kjelsrud Johansen
0-4 70 min.: Nicolay Tveten Solberg
0-5 82 min.. Love Reuterswärd
1-5 87 min.: Sondre Rustad Rudi (Stian Teksum)
1-6 89 min.: Nicolay Tveten Solberg
 
Gult kort: Ingolfur Örn Kristjansson, Eidsvold Turn. Mads Nielsen, Stian Stray Molde, FFK
Dommer: Sander M. B. Johannessen, Randesund IL
Tilskuere: 200
 
Eidsvold Turns lag:
Hågen Einang
Markus Furseth
Henrik Navarsete
Magnus Kristengård
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth (Jørgen Kolstad i 16 min.)
Ulrich Østgiård Ness
Benedict Notoane (Sondre Rustad Rudi i 6 min.)
Jesper Kornbakk (Robn Hofer Dahl i 6 min.)
Ingolfur Örn Kristjansson (Stian Teksum i 24 min.)
Herman Henriksen
Google Translate
select