Slik avgjøres nedrykket i 4. divisjon  Slik avgjøres nedrykket i 4. divisjon
Publisert: 19.09.2018
Tre serierunder før slutt har Eidsvold Turn 2 tre lag bak seg i 4. divisjon. Med én kamp mindre spilt enn konkurrentene har Turn alt i egne hender, men kan trenge flere poeng.
 
Det er som vanlig mange hvis og kanskje når det kommer til nedrykksstriden i 4. divisjon. Ett lag rykker ned uansett, men øvrig nedflytting avhenger av hvilke romerikslag som går ned fra 3. divisjon. Det kan bli alt fra null til to. Skedsmo ligger per nå under streken med seks poeng opp og Skjetten hakket over streken med fire poeng ned. Det betyr at akkurat nå rykker to lag ned fra 4. divisjon.
 
Nederst ligger et nærmet fortapt Skedsmo 2 med 12 poeng. Også Fet er i trøbbel med med sine 16 poeng. På den akkurat nå trygge plassen over de to ligger Hauerseter med sine 20 poeng. Eidsvold Turn 2 er nummer 11 med 26 poeng og en kamp mindre spilt enn konkurrentene. Med én seier på de fire siste kampene skal det veldig mye til at ikke Turn holder tre lag bak seg, men det kan også holde med ett dersom ikke Hauerseter avslutter med full pott. 
 
Det unge Turn-mannskapet avslutter sesongen med bortekamp mot Ull/Kisa 2, utsatt hjemmekamp mot Sørumsand, bortekamp mot FUVO før sesongen avsluttes hjemme mot Kløfta på Myhrer. Det betyr at Turn har et tøft program hvor de møter begge de to lagene som kjemper om opprykk samt fjerdeplasserte Kløfta. Østsiden, et av lagene Skjetten må holde bak seg for å berge plassen i 3. divisjon, gjester forøvrig Myhrer lørdag.
 
 
Eidsvold Turn 2 og Fet er to av lagene som kjemper for fornyet kontrakt i 4. divisjon 
 
Google Translate
select