Slik avgjøres opprykksduellen!  Slik avgjøres opprykksduellen!
Publisert: 24.10.2018
Lørdag avgjøres det hvilke lag som rykker opp fra 3. divisjon. Nær Russland-grensen kjemper Turn om tre poeng, men er helt avhengige av hjelp fra Buskerud-laget Vestfossen.
 
Med én serierunde igjen skiller det ett poeng mellom serieleder Kvik Halden og Eidsvold Turn. Turn ledet tabellen 19 av de 21 første rundene før østfoldingene tok seg fordi da nettopp Vestfossen slo eidsvollingene på Strandajordet. Kvik har hatt en lik utvikling på sesongen som Turn hadde i fjor, og står med smått utrolige 17 seirer, én uavgjort og ett tap på de siste 19 kampene etter en middels start.

Status foran kampene lørdag klokka 12 er som følger: Kvik Halden rykker med opp med seier borte mot Vestfossen. Ved uavgjort der tar Turn seg forbi med seier mot Bjørnevatn i nord. Dersom Kvik Halden taper snapper Turn førsteplassen både med seier og uavgjort. Ettmålstap for østfoldingene og ett poeng til Turn betyr faktisk Turn-opprykk på flere scorede mål (!) - dersom ikke Kvik ikke scorer mer enn fire mål i det eventuelle ettmålstapet.
 
Vestfossens hjemmebane Strandajordet har vært en fryktet arena de siste sesongene. Et av Turns to tap denne sesongen kom på denne gressbanen der VIF i år har statistikken 8-1-1. Buskerud-gjengen har varslet at de stiller noe redusert for å sikre B-lagets plass i 5. divisjon senere lørdag, men Turn må først og fremst gjøre jobben selv i Bjørneparken og i andre omgang håpe på hjelp. Romerikes Blad sender begge kamper lørdag klokka 12
 
 
Robin Hofer Dahl og Turn-gutta må håpe på hjelp fra Vestfossen lørdag


 
Google Translate
select