Slik kan du støtte Eidsvold Turn nå!  Slik kan du støtte Eidsvold Turn nå!
Publisert: 03.04.2020
2. påskedag skulle Eidsvold Turn serieåpnet i 2. divisjon. All kampaktivitet for store og små er som kjent stoppet, men med din hjelp kan vi likevel klare å «fylle tribunene» på Myhrer!
 
Eidsvold Turn Fotball er i en vanskelig situasjon som følge av koronaviruset, og det jobbes hardt på en rekke fronter med økonomiske grep som skal sørge for at klubben står best mulig rustet den dagen vi igjen skal samles til kamper for store og små på Myhrer. Turn skulle 2. påskedag serieåpnet i 2. divisjon etter opprykket i fjor høst, den kampen er selvsagt utsatt, men du kan likevel bidra til å «fylle tribunene»!
 
Etter initiativ fra mangeårig Turn-spiller Robin Edvardsen selger Turn nå billetter til en virtuell og fiktiv serieåpning gjennom Vipps-kontoen 16512! A-spillerne har samlet bestemt seg for å bidra, kommer du? Vi håper du som Turn-venn, supporter, sponsor eller annen støttespiller vil bidra ved å kjøpe en billett eller to! Disse billettinntektene vil komme veldig godt med i en utfordrende tid. Beskjeden fra Turn-spillerne er kjøp billett, post ditt bidrag i sosiale medier og tagg venner du oppfordrer til å gjøre det samme! Klarer vi 500 «tilskuere»?
 
Og skulle du i tillegg få lyst på en virtuell kaffe, vaffel eller kanskje en pølse? Sjekk ut Eidsvold Turns kiosk på Myhrer på Vipps 16513 og slå deg løs!
 
Engasjerte Eva Arnesen er en av flere som står på for Eidsvold Turn i en vanskelig tid! Hun har opprettet en Spleis til støtte for klubben og idretts-SFO! 15 personer har i skrivende stund allerede bidratt med midler. Turn er svært takknemlige for engasjementet og takker alle som bidrar med støtte. Og husk; deler du ditt bidrag med ti personer, bidrar du i snitt med 150 kroner ekstra!
 
Du kan også kjøpe sesongkort! Dette kan gjøres samme sted som billettkjøp, på Eidsvold Turns Vipps 16512, der du kan velge mellom sesongkort sitteplass, ståplass, voksen, barn eller honnør. Du kan også kjøpe sesongkort ved å kontakte daglig leder Roar Halvorsen på roar@etf-fotball.no. 
 
En enkel måte å støtte Turn på er å bli medlem av klubben! Medlemskontigenten, som betales til Eidsvold Turn Allianse, for 2020 er på 100 kroner for personer i alderen 0-5 år, 300 kroner for de mellom 6 og 19 år og 400 kroner for de som er 20 år og eldre. Familiekontigenten er på 600 kroner (en eller to voksne samt alle barn under 20 år). Spørsmål om medlemssaker? Kontakt Odd Arne Kvam på 91777131 eller od-ar-kv@online.no
 
Bli grasrotgiver! Det koster ikke deg noe ekstra, men dersom du tipper hos Norsk Tipping kan du støtte Eidsvold Turn gjennom Grasrotandelen. På den måten vil inntil sju prosent av innsatsen tilføres klubben. Du kan registrere deg hos en kommisjonær, på Norsk Tippings nettsider eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 971270586" til nummer 60000.
 
Eidsvold Turn Fotball forstår at dette er en økonomisk utfordrende tid for mange, men vi oppfordrer alle som har mulighet til det om å betale fakturaer fra klubben som vanlig. Tusen takk til alle som bidrar - dere er fantastiske!
 
 
 
Google Translate
select