Snart juleferie for A-laget  Snart juleferie for A-laget
Publisert: 15.12.2017
Eidsvold Turn-troppen har trent to ganger i uka den siste tiden, men nærmer seg på nå juleferie. Det betyr et kort avbrekk fra fellesøktene, før oppkjøringen for alvor starter i januar.
 
Turn-troppen tok en kort pause fra fellestreningene etter tredjeplassen i årets 3. divisjon, men startet etter hvert opp igjen med to økter per uke. Én gang ute på kunstgress og lørdager inne i Eidsvollhallen har laget holdt det gående den siste tiden, men nå gjenstår svært få økter før det blir juleferie. En del av spillerne skal tradisjonen tro også bruke jula til fotball da det er klart for nok en utgave av Romjulsturneringen i Eidsvollhallen.
 
I januar vil oppkjøringen til 2018-sesongen for alvor starte på Myhrer. Eidsvold Turn Fotball ønsker selvsagt å ha flest mulig på plass så fort som mulig rundt satsingen kommende sesong. En rekke spillere har kontrakt også for kommende sesong, mens både Erik Ruud og Peter Rusina har signert nye avtaler. Og flere vil komme! Klubben kommer også med informasjon om trenerteam og støtteapparat så fort brikkene faller på plass. 
 
 
 For første vinter bytter Eidsvold Turn-troppen ut Eidsvollhallen kunstgress med Myhrer  
 
 
Google Translate
select