Teigland forlenget med Turn!  Teigland forlenget med Turn!
Publisert: 16.12.2017
Her kommer en tidlig førjulsgave til Eidsvold Turn-supporterne! Lørdag skrev toppscorer Jonatan Teigland under en ny kontrakt med Turn, og er dermed klar for nok en sesong på Myhrer.
 
Jonatan Teigland gjennomførte en meget god debutsesong på Myhrer - noe som også ble lagt merke til av klubber høyere oppover i divisjonssystemet. Toppscoreren har vært ønsket flere steder, men har nå falt ned på at han ønsker å fortsette i Eidsvold Turn. Lørdag skrev spissen under på en ettårskontrakt som betyr at han er klar for å kjempe om toppscorertittelen også i 2018!
 
Teigland gjorde seg solid bemerket som Ottestad-spiller i 2016 da han blant annet scoret to mål mot Turn på Myhrer. Etter å ha trent med eidsvollingene en periode, ble han Turn-spiller i januar. Målformen fortsatte også etter overgangen der spesielt en sterk høst sørget for at Teigland ble toppscorer med 20 mål på 27 kamper (inkludert fem innhopp). På avslutningsfesten stakk han også av med den gjeve prisen som spillernes spiller. Vi gleder oss til flere fine opplevelser i 2018!
 
 
 Jonatan Teigland, her etter bortekampen mot Ready i sommer, er klar for en ny sesong i Turn! 
 
Google Translate
select