Teigland mot toppscorertittelen!  Teigland mot toppscorertittelen!
Publisert: 11.10.2017
Med to kamper igjen av årets sesong tyder det meste på at Jonatan Teigland blir Eidsvold Turns toppscorer. Etter de fem målene mot Redalen, står han nå med hele 17 fulltreffere!
 
Jonatan Teigland har vist seg som en meget positiv nykommer på årets Eidsvold Turn-mannskap. Allerede i vinter viste den offensive spilleren fra Ottestad at han hadde svært mye å bidra med på dette nivået. Teigland ble brukt i flere roller før han fant sin posisjon i Turn-laget, og fra juli og frem nå til nå har han scoret hele 15 av sine 17 mål. Hele fem av den kom i bortekampen mot Redalen forrige helg der Turn vant 6-1.
 
16 seriemål (den siste scoringen kom i cupen mot Fløya) betyr tredjeplass på toppscorerlista i avdelingen bak Stabæks Sebastian Pedersen og Lillehammer-spiss Prince Ntabwe Kabeya. Nærmest på den interne statistikken i Turn-leiren er Thierry Dabove med 13 mål. I 2016 ble Martin Trøen Turns toppscorer med 31 mål mens Ole Andreas Nesset scoret 15 ganger i det som da het 2. divisjon både i 2014 og 2015.
 
 
Jonatan Teigland scoret begge målene da Turn slo Ready borte etter sommerpausen 
 
Google Translate
select