Tøff motstand i LSK-hallen  Tøff motstand i LSK-hallen
Publisert: 02.03.2018
Eidsvold Turn møter motstand fra divisjonen over for tredje treningskamp på rad lørdag når Kjelsås venter i LSK-hallen. Matchen er flyttet fra Oslo for å sikre optimale forhold.
 
Temperatur og nedbør har skapt trøbbel for de fleste fotballag på Østlandet de siste ukene. Ikke minst Eidsvold Turn som har sett seg nødt til å avlyse planlagte økter når det er over 20 effektive kuldegrader ved kunstgresset. Lørdag er man derimot sikret topp forhold inne i LSK-hallen der treningskampen mot Kjelsås spilles. Lagene ble denne uka enige om å flytte oppgjøret fra Grefsen stadion til under tak.
 
Dette blir Turns tredje kamp på rad med motstand fra divisjonen over. Kjelsås er et stabilt godt 2. divisjonslag som har imponert denne vinteren med 6-1 over Hallingdal, 3-3 mot Grorud, 7-1 over Ullern og sist en meget sterk 2-1-seier over KFUM. Mats Holt fra Sandefjord og Marius Bratberg Lund fra HamKam er to av forsterkningene på Grefsen der midtstopper Lars Brotangen (HamKam) vil bli savnet. 
 
Eidsvold Turn hadde kampfri sist helg, men går nå inn i en periode med tett program. Etter Kjelsås-kampen venter LSK 2 og Lørenskog i løpet av en snau uke før det er klart for avreise til Marbella for årets treningsleir. Til kampen mot Kjelsås, som har avspark klokka 18 lørdag kveld, må Turn klare seg uten Erik Ruud som er skadet. Heller ikke Thierry Dabove (sykdom) er med i Turn-troppen.
 
 
Joakim Dragsten og Eidsvold Turn tester formen innendørs i LSK-hallen lørdag 
 
Google Translate
select