Toppkampen mellom formlagene!  Toppkampen mellom formlagene!
Publisert: 11.08.2017
På de ni siste kampene har ingen lag i 3. divisjonsavdelingen tatt flere poeng enn Eidsvold Turn og Lyn. Lørdag møtes de to formlagene til toppkamp på Eidsvoll!
 
Lyn kommer til Eidsvoll med hele ti strake seirer på vei mot det soleklare målet om opprykk til 2. divisjon. Der møter de et Turn-lag som på de siste ni kampene står med åtte seirer og en uavgjort. Dette gjør lørdagens duellanter til de to formlagene i avdelingen selv om Stabæk 2 fortsatt er serieleder med én kamp mer spilt enn Lyn. Oslo-laget har ikke tapt siden 14. mai - Turn står uten nederlag siden 20. mai. Ryker en av statistikkene lørdag?
 
Eidsvold Turn åpnet høsten med å slå Ready 2-1 i Oslo forrige helg. Siden den gang er også Markus Stensby og Johannes Knebæk tilbake i troppen. Også Sondre Rustad Rudi og Hågen Einang er tilbake i trening og nærmer seg kampform. Turn følte de hadde fortjent poeng mot Lyn på Bislett i mai, og etter 2-1-tapet på overtid er det en svært revansjesugen gjeng som tar imot avdelingens storfavoritter på kunstgresset ved Eidsvollhallen.
 
Thomas André Ødegaards Lyn sliter ifølge rapportene med enkelte skader foran lørdagens kamp, men har en bredde i troppen alle 3. divisjonslag kan misunne dem. Tidligere Turn-spiller Mats Ingebrigtsen har også i sommer fått flere nye lagkamerater i jakten på opprykk. Lyn har levert en imponerende sesong så langt med en egen evne til å avgjøre jevne kamper og hente hjem trepoengere. Også lørdag får de støtte av de mange trofaste supporterne i Bastionen som tar turen til Eidsvoll!
 
PS! Visste du at Lyn-nykommer Eivind Fallås Dahl er sønn av eidsvollingene Gunn Fallås og Øystein Dahl? De var begge blant Eidsvold Turns aller beste utøvere på 70- og 80-tallet innen henholdsvis turn og skøyter! Eivind er også barnebarnet til Kåre Dahl - Eidsvolls kanskje beste handicapidrettsutøver gjennom tidene.
 
Google Translate
select