Tre nye poeng til damelaget!  Tre nye poeng til damelaget!
Publisert: 09.05.2018

Mandag kveld møtte Eidsvold Turns damelag Gjelleråsen på Myhrer stadion til sin fjerde seriekamp denne sesongen. De tre første har endt med ett tap og to seirer.

Det var bortelaget som tok initiativet i kampen fra start, og allerede etter fem minutter tok de ledelsen. Et godt slått hjørnespark falt ned i feltet foran mål og etter litt fram og tilbake satte en Gjelleråsen-spiller ballen i mål. Bortelaget satte stort press på Turn-jentene i starten av omgangen, men det jevnet seg litt mer ut de siste 15 minuttene og pauseresultatet ble 0-1.

Turn-jentene brukte hvilen godt og tok initiativet fra start i 2. omgang. Etter 55 minutter fikk Turn frispark fra 25 meter, det satte Kristine Finneide i tverrliggeren, og der dukket Silje Otten opp og utliknet til 1-1 på returen. Presset på Gjelleråsen vedvarte utover i omgangen, og etter 80 minutter vant Otten en ball ved bortelagets dødlinje, slo utover i boksen til Susann Lien som fra 18 meter plasserte kula kontakt i mål. De siste 10 minuttene av kampen hadde Turn-jentene god kontroll og vant fortjent 2-1 etter en god 2. omgang.

- Det er knallsterkt at vi kom tilbake i kampen etter en 1. omgang som ikke var god. Jentene viser utrolig god moral, og det er veldig morsomt at backen Susann Lien ble matchvinner, hennes første seriemål i elleverfotballen noensinne. Vi gleder oss til bortekamp mot Lørenskog på mandag, sier trenerteamet som i neste hjemmekamp tar imot Skedsmo på Myhrer mandag 21. mai klokka 20.15.

 
 Frøydis Waaler i duell med to Gjelleråsen-spillere 
 
 
 Kaptein Jorun Waaler fikk med laget og leverte en god 2.omgang 
 
 
 Madelen Stenberg kom inn og fightet godt
 
 Silje Otten la ned masse arbeid og løp masse. Hun scoret også Turns utlikningsmål! 
 
 
 Hovedtrener Trond Martinsen gratulerte kveldens matchvinner Susann Lien!
Google Translate
select