Tribunen er tilbake på Myhrer!  Tribunen er tilbake på Myhrer!
Publisert: 24.05.2018
Har du savnet sittetribunen på Myhrer denne sesongen? Nå er den på vei tilbake! Med godt oppmøte på dugnaden fredag klokka 10 er det god mulighet for at den kan brukes allerede lørdag!
 
Sittetribunen på Myhrer stadion ble tatt ned da klubben forrige sesong startet arbeidet med å legge kunstgress med undervarme og nytt vanningsanlegg på hovedbanen.  De gamle ståtribunene på begge langsidene ble samtidig revet, men disse var uansett modne for å bli ved og hadde ikke vært trygge å ta i bruk dersom et lag med aktive supportere hadde kommet på besøk i cupen.
 
Eidsvold Turn Fotball har planer om et nytt tribuneprosjekt på østsiden av banen, men her må man gjennom en søknads- og finansieringsprosess. På vestsiden derimot reiser den gamle sittetribunen seg i disse dager. Den vil bli plassert bak benkene med strålende utsikt til både spillere og trenere! Det er Eidsvold Turns fantastiske veterangruppe som har stått for både nedtagningen og oppføringen av sittetribunen. Det blir også en dugnad fredag klokka 10 der alle har mulighet til å bidra for å få mest mulig av tribunen klar til lørdagens kamp mot Gjelleråsen. Ta gjerne med drill og pipesett! 
 
 
Det har blitt jobbet hardt for å få tribunen tilbake på Myhrer denne uka
 
 
Tribunen reiser seg sakte, men sikkert fram mot lørdagens kamp mot Gjelleråsen 
 
 
 
Google Translate
select