Truong Tran er død  Truong Tran er død
Publisert: 23.06.2017
Eidsvold Turn Fotball er en klubb i sorg. Det var torsdag formiddag klubben mottok det tragiske budskapet om at Truong Trang (29) har forlatt oss. Hvil i fred vår kjære Truong.
 
Eidsvold Turn Fotball og hele fotballmiljøet på Øvre Romerike sørger over det ufattelige budskapet om at Truong Tran ble funnet død torsdag formiddag. Våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung tid for alle berørte. Spillere, trenere og ledere ble samlet på Myhrer torsdag kveld der de ble orientert om dødsfallet. Lørdagens kamp mot Redalen er avlyst, men spillergruppen ønsker å samles denne dagen uansett for å være sammen i sorgen og ta vare på hverandre.
 
I løpet av sju sesonger spilte Truong Tran 126 kamper og scoret 13 mål for Eidsvold Turn. Det blir dessverre ikke flere. Det var ingen som visste det da, men han avsluttet Turn-karrieren med å bli matchvinner og helt mot Flisa. Og det er slik Truong vil bli husket på Myhrer, ikke nødvendigvis som matchvinner, men som en smilende gutt i sentrum som alltid hadde tid til alle og satte klubb og lagkompiser foran seg selv. I løpet av sju sesonger lærte hele Turn-miljøet Truong å kjenne ikke bare som en knallgod fotballspiller, men som et fantastisk menneske og kamerat.
 
Hvil i fred, Truong  
 
 
 
Truong Tran våren 2016
 
 
Tran på hjemmebane på Myhrer mot Mo september 2013
 
 
Truong Tran med en av sine første kamper i Turn-drakta april 2012 borte mot Fu/Vo.
Google Translate
select