Turn åpnet med herlig sliteseier!  Turn åpnet med herlig sliteseier!
Publisert: 13.04.2019
Det tok en times tid før det løsnet foran mål, men Turn var det beste laget og vant fullt fortjent serieåpningen mot Sunndal under meget krevende forhold på en svak gressbane!
 
Vakker natur omringer Sande stadion, men selve gressbana i Sunndal holdt alt annet enn vakker stand i begynnelsen av april i Sunndal. Finspill var bare å glemme på dette underlaget, noe som ikke kom som en overraskelse, og Turn hadde tatt sine forholdsregler. Det var også Turn som åpnet best da en dødball ble headet like utenfor tidlig, og i neste minutt ble Ingolfur Örn Kristjansson ble revet ned alene gjennom, men dommeren valgte å droppe både straffespark og rødt kort.
 
13 minutter ut i kampen fikk Sunndal en svær sjanse etter et langt innkast, men avslutningen fra kort hold gikk over. Turn var det førende laget resten av omgangen, men det ble mye dueller og kriging på gresset. Nærmest mål kom Kristjansson med en nikk utenfor alene på en corner og Johan Kolbjørnsrud på et frispark som ble reddet godt. En time ut i matchen ble Kristjansson lagt i bakken på ny, denne gang blåste dommeren straffe, og islendingen scoret selv!
 
Sunndal fokuserte mye på dødball, men Turn forsvarte seg godt og hadde god kontroll. Åtte minutter før slutt avsluttet Kristjansson like utenfor da han ble spilt alene gjennom, men i neste minutt gjorde nykommeren forarbeidet og la ut til Robin Hofer Dahl som sikkert plasserte inn 2-0! Sondre Rustad Rudi rakk å få et skudd reddet på streken før dommerne blåste av og Turn kunne gjøre seg klar for den lange bussturen hjem med tre poeng i åpningen!
 
PS! På puben Baragrafen i Eidsvoll sentrum var over 30 av Eidsvold Turns ivrigste supportere samlet for å følge kampen. Tusen takk for fantastisk støtte, vi ses på Myhrer 2. påskedag!
 
 
Ingolfur Örn Kristjansson og Robin Hofer Dahl scoret målene i 2-0-seieren!  
 
 
På puben Baragrafen i Eidsvoll sentrum var over 30 Turn-supportere på plass for å se kampen!

Sunndal - Eidsvold Turn 0-2 (0-0)
Sande stadion
 
0-1 60 min.: Ingolfur Örn Kristjansson (str.)
0-2 82 min.: Rofin Hofer Dahl (Kristjansson)
 
Gult kort: Petter Blekken Melkild, Eivind Lervik, Sunndal
Dommer: Anders Skorpen-Trøen, Elnesvågen og Omegn IL
Tilskuere: 308
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Makrus Furseth
André Trandum Nordlie
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth (Jesper Kornbakk i 26 min.)
Jon Erik Økland
Lars Jørgen Mork (Benedict Notoane i 6 min.)
Ingolfur Örn Kristjansson
Robin Hofer Dahl
Stian Teksum (Sondre Rustad i 6 min.)

Google Translate
select